Maandag 13 maart zal Flexera het rapport ‘Vulnerability Review 2016′ uitbrengen. Graag wil Kasper Lindgaard, Director of Secunia Research bij Flexera Software, de gegevens uit het rapport presenteren en toelichten. DCC Nederland nodigt u uit om dit  webinar gratis te bekijken op 15 maart om 09:00 uur (duur is  45 minuten).
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen dan is het webinar naderhand on-demand beschikbaar.

Secunia Research van Flexera Software brengt elk jaar een overzicht uit van vulnerabilities wereldwijd. Dit ‘Vulnerability Review‘ overzicht is gebaseerd op Flexera’s enorme database aan vulnerabilities, en op de verzamelde gegevens van particuliere gebruikers van het populaire security-pakket Personal Software Inspector.

Voor (cyber)security-professionals levert de ‘Vulnerability Review‘ waardevolle en bruikbare gegevens op: wat is de impact van vulnerabilities en exploits geweest, wat zijn de grootste risico’s in het komende jaar, waar richten professionele hackers zich op?

Vanuit (cyber)security-perspectief zijn de belangrijkste elementen:
• Het aantal vulnerabilities en zero-days dat in 2016 is gedetecteerd
• De veranderingen / ontwikkelingen in het security-landschap
• Snelheid waarmee vendors op vulnerabilities in hun software reageren
• Softwareprogramma’s met de meeste vulnerabilities

U kunt zich via de knop hieronder snel inschrijven voor Kasper’s webinar
Inschrijven voor het webinar

 

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring