Bitdefender

Met unieke technologieën en een bijzondere architectuur biedt Bitdefender GravityZone een veel snellere en efficiëntere oplossing voor beveiligingsbeheer. Dit in combinatie met als beste geteste antimalwarebescherming en topprestaties.

 

Bitdefender logo

Features

Bitdefender GravityZone

Bitdefender GravityZone biedt beveiliging services voor kleine en middelgrote bedrijven om hen te beschermen tegen cyberaanvallen. Geheel te managen vanuit de cloud, waardoor een investering in hardware niet nodig is.

Beste bescherming. Beste performance.

Onafhankelijke beveiligingsonderzoeken bewijzen constant dat GravityZone de onbetwiste nummer 1 is. Bitdefender levert beveiligingssoftware voor bedrijven waar je blind op kan vertrouwen.

Uitgebreide beveiliging en efficiënt management.

Vanuit één console en één agent kunnen alle beveiliging activiteiten beheert worden. De installatie van de software gebeurt makkelijk en snel remote voor alle gebruikers.

Volledige controle en verhoogde productiviteit.

Met gedetailleerde beveiligingscontroles is het mogelijk om toegang tot websites en applicaties te blokkeren. Op deze manier kan maximale bescherming worden gecreëerd tegen minimale inspanning.

Waarom kiezen voor Bitdefender?

Doordat GravityZone volledig vanuit de cloud draait, is het altijd up-to-date voor de nieuwste bedreigingen. Zelfs wanneer andere oplossingen de bedreiging nog niet herkennen, zal deze wel worden opgepikt door Bitdefender. GravityZone is een oplossing die snel reageert op infecties en ransomware. En zorgt dat u altijd volledige bescherming hebt.

Wereldwijd beveiligingsnetwerk met 500 miljoen machines

Global Protective Network

Bitdefender heeft het grootste beveiligingsnetwerk ter wereld met maar liefst 500 miljoen machines. De concurrent die het dichts in de buurt komt, heeft zelfs 100 miljoen minder machines.

Dagelijks worden 7 miljard query’s uitgevoerd binnen het Bitdefender Global Protective Network (GPN), zodat geavanceerde algoritmes snel malwarepatronen herkennen.

Zelfs de nieuwste bedreigingen van over de hele wereld zullen al binnen 3 seconden na verschijnen gedetecteerd worden. Ook de reputatie van apps, e-mailbronnen en websites wordt voortdurend bijgehouden en indien noodzakelijk zal er een waarschuwing verzonden worden.

Beveiligingstools van GravityZone

Endpoint Security Tools

De host-computer wordt al tijdens de installatie geanalyseerd door de intelligente GravityZone beveiligingsagent. Hierdoor zal deze al automatisch zo optimaal mogelijk geconfigureerd worden.

Beheerders kunnen eenvoudig beveiligingstools op lokale machines laten uitvoeren. Of er kan (later) worden gekozen voor een nog intensiever gebruik van het Bitdefender Global Protective Network.

Volledige omgeving als één geheel beschermd

Intelligente en gecentraliseerde scanfuncties

Al sinds 2011 is Bitdefender de eerste leverancier van beveiligingssoftware die offloading van scanprocessen ondersteunt naar virtuele beveiligingsappliances. Door het scanproces te centraliseren word de hele omgeving als één geheel beschermd. In plaats van elke fysieke of virtuele machine afzonderlijk te beveiligen.

Bescherming tegen ‘Zero-Day’ bedreigingen

Proactieve detectietechnologie

Door de proactieve detectietechnologie van GravityZone kunnen zero-day bedreigingen in realtime gedetecteerd worden. Door in een veilige sandbox omgeving de applicatie te analyseren, wordt de applicatie gescand voor deze uitgevoerd mag worden op het besturingssysteem.

Onbekende spam direct gedetecteerd

Realtime messaging bescherming

De anti-spam technologie van Bitdefender zal nieuwe en onbekende spam meteen detecteren. Om realtime bescherming te kunnen bieden tegen onbekende spam, is het systeem constant bezig grote hoeveelheden spam te analyseren. Hierdoor leert het systeem wat spam is en wat niet.

Packages

Voor ieder bedrijf een passende oplossing

Pakketten vergelijken?

Bitdefender Demo

Geïnteresseerd in Bitdefender?

Neem contact op

Ons team helpt je graag aan meer informatie over onze beveiligingssoftware! Tijdens kantooruren kun je ook altijd live chatten met 1 van onze medewerkers en je vragen stellen.

Probeer het uit!

Ontdek nu vrijblijvend alle voordelen van de gerenommeerde Bitdefender GravityZone! Volg meer dan 500 miljoen gebruikers wereldwijd en probeer Bitdefender zelf uit met een gratis proefperiode.

Stel ons een vraag!

Wil je meer weten over dit product? Of zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten welk softwarepakket bij je past? Of misschien kunnen we je wel helpen met de verschillen tussen beveiligingsproducten en merken? Chat met ons, bel of stuur eenvoudig een mailtje!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring