Exinda

Exinda is een toonaangevende leverancier van WAN oplossingen. De producten van Exinda zijn vooruitstrevend en toonaangevend. Ze stellen beheerders in staat om netwerk performance te beheren door te focussen op het gebruiksgemak van de meest business critical applicaties.

Features

Exinda Network Management

Steeds meer belangrijke tools zijn cloud gebaseerd, maar tegelijkertijd zullen gebruikers het netwerk vertragen door het online streamen van video’s of het bijwerken van hun social media apps. Door gebruik te maken van de oplossingen van Exinda kun je eenvoudig een beleid opstellen dat prioriteit geeft aan bedrijfskritieke programma’s. Hierdoor zal een snellere verbinding beschikbaar zijn voor belangrijke applicaties zodat een verbeterde productiviteit wordt gegarandeerd. Ontdek hieronder de 2 oplossingen van Exinda!

Exinda Network Orchestrator

Exinda Network Orchestrator beheert de netwerkprestaties door te focussen op het gebruik van business critical applicaties

Inzicht

Applicatie en rapportage voor het hele netwerk

Bescherming

Prioriteer en bescherm bedrijfskritieke applicaties

Beheer

Beheer al het verkeer, applicaties en gebruikers in u netwerk

Exinda SD WAN

Exinda SD-WAN kan het netwerkverkeer van honderden applicaties prioriteren gebaseerd op zelf aangemaakte policies.

Definieer

Definieer WAN met meerdere elementen.

Breidt uit

Voeg eenvoudig bandbreedte toe.

Combineer

Te combineren met Exinda Network Orchestrator.

Waarom kiezen voor Exinda Network Orchestrator?

Applicatie Monitoring

Realtime rapportages en inzichten

Bekijk de netwerkactiviteit van alle gebruikers, applicaties, apparaten en locaties in gebruiksvriendelijke applicaties.

Analyseer en inspecteer op applicatieniveau zodat problemen snel opgelost kunnen worden. Interact met de data zodat je beter kan begrijpen wat de status van het netwerk en de applicaties is.

Applicatie performance

Geef prioriteit aan kritieke applicatieprestaties

Zorg dat applicaties presteren zoals beloofd.

Met de kracht om netwerkverkeer te versnellen voor bepaalde applicaties, kunnen netwerkbeheerders garanderen dat de belangrijkste applicaties altijd presteren. Zonder de aanschaf van extra bandbreedte.

Applicatie management

Controleer netwerkverkeer & applicaties

Netwerken waarop Exinda is geintegreerd geven inzichten in gebruikers, apparaten, applicaties en activiteiten.

Door gebruik te maken van rapporten, analyses en voorspellende aanbevelingen kunnen netwerkteams tot 3 keer sneller problemen vaststellen en oplossen.

De voordelen

Exinda Network Orchestrator

Gecentraliseerde controle

Bedien meer apparaten via het Management Center inclusief een centrale console met beheertaken en –middelen.

Los problemen sneller op

Real-time monitoring geeft direct inzicht in kritische business applicaties.

De beste prestaties

Controleer bandbreedtegebruik per locatie, gebruiker en afdeling door middel van verschillende policies.

Rapportage

Door de beschikbare lijst met speciale rapportages zijn de meest belangrijke problemen meteen in zichtbaar voor de netwerkbeheerder.

Waarom kiezen voor Exinda SD-Wan?

Beheer de netwerk- en applicatiekwaliteit voor betere performance met ingebouwde fail-over bescherming.

Verbindingen combineren en beheren

Definieer uw WAN

Combineer en beheer tot 12 verbindingen van de serviceproviders. Denk aan ADSL, Glasvezel, Satelliet, 3G, 4G, LTE, et cetera.

Exinda SD WAN kan veranderingen in het netwerkverkeer monitoren en herkennen. En kan hier vervolgens automatisch actie op ondernemen. Verhelp netwerkproblemen automatisch en vermijd onderbrekingen met de internetverbinding.

Netwerkcapaciteit verhogen

Voeg makkelijk bandbreedte toe

Voeg extra bandbreedte toe aan je netwerk. Met Exinda SD-WAN kan je makkelijk en snel extra internetlijnen aansluiten om de netwerkcapaciteit te verhogen.

Door meerdere serviceproviders te gebruiken bent u niet afhankelijk van één leverancier. Kunt u uw eigen stabiele netwerk bouwen en kan het inkomende internetverkeer gebundeld worden om meer capaciteit te creëren.

Network Orchestrator combineren

Toevoeging op Exinda Network Orchestrator

Combineer Exinda SD-WAN samen met Exinda Network Orchestrator voor nog meer voordelen.

Door Exinda Network Orchestrator samen te gebruiken met Exinda SD WAN kan extra functionaliteit makkelijk en snel toegevoegd worden.

De voordelen

Exinda SD WAN

ROI Alternatief voor MPLS

Door Exinda SD-WAN te gebruiken kan er kosteneffectief bandbreedte toegevoegd worden aan de MPLS (Multi Protocol Label Switching).

Zelf herstellend

Monitoring en automatische failover beschermen u netwerk tegen fouten in WAN-Koppelingen of –elementen.

Makkelijk te installeren

Voeg de Exinda SD-WAN toe aan het netwerk tussen de firewall en de modem. Configuratie gebeurt dan op basis van web-based management.

De beste applicatieprestaties

Voorkom klachten van netwerkgebruikers over vastgelopen of defecte applicaties zoals VoIP of videoconferenties.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Meer weten over de toepassingen van Exinda en de voordelen? Neem gerust contact met ons op via de mail of chat live met 1 van onze medewerkers.

Probeer het uit!

De oplossingen van Exinda uitproberen? Dat kan! Neem contact op en wij voorzien je graag van meer informatie en een proefperiode!

Stel ons een vraag!

Wil je meer weten over deze software? Of zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten welk pakket bij je past? Of misschien kunnen we je wel helpen met de verschillen tussen de softwaremerken? Chat met ons, bel of stuur eenvoudig een mailtje!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring