Privileged Access Management (PAM)

senhasegura is een wereldwijde leverancier van PAM.

Elimineer misbruik van privileges en bouw digitale soevereiniteit op. Traceer bevoorrechte acties van zowel menselijke als machine-identiteiten op activa zoals netwerkapparaten, servers, databases, Industry 4.0 en DevOps-omgevingen en voorkom zo gegevensdiefstal.

 

Senhasegura demo

senhasegura logo white

Features

Privileged Access Management

icon senhasegura security and risk management

Beveiliging en risicobeheer

senhasegura biedt een complete set functionaliteiten om de veiligheid te vergroten en cyberbeveiligingsrisico’s in heterogene en complexe omgevingen te beperken.

icon senhasegura devops

DevOps

senhasegura DevOps Secret Management helpt de gehele ontwikkelings- en operationele pijplijn te beschermen, van applicatieontwikkeling tot applicatiebewaking.

icon senhasegura privileged identity

Privileged Identity

Volledig beheer van alle apparaten die zijn aangesloten op de omgeving en hun respectievelijke inloggegevens, inclusief digitale certificaten.

icon senhasegura auditing

Privileged Auditing

Volledig beheer van alle apparaten die zijn aangesloten op de omgeving en hun respectievelijke inloggegevens, inclusief digitale certificaten.

icon senhasegura audit

Compliance & Audit

senhasegura zorgt voor naleving van de strengste eisen op het gebied van cyberbeveiliging, waaronder specifieke industrienormen en wetgeving inzake gegevensbescherming.

icon senhasegura cloud security

Cloudbeveiliging

Bereik maximale beveiligingsniveaus voor uw cloudinfrastructuur door alle bevoorrechte cloudtoegang te isoleren, te bewaken en te loggen.

icon senhasegura privileged access

Privileged Access

Gecentraliseerd toegangsbeheer voor bescherming en controle van inloggegevens met hoge bevoegdheden, veilige opslag, toegangsscheiding en volledige traceerbaarheid van gebruik.

icon senhasegura privileged infrastructure

Privileged Infrastructure

De volledige functieset, optioneel inclusief een unieke hardware-oplossing, plus load balancing en monitoring, voor een geïntegreerde oplossing.

icon senhasegura datasheet

Vraag datasheet aan

FAQ over PAM

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring