Kerio Control

Unified Threat Management zonder complexiteit – Met Kerio Control beschermt u uw netwerk tegen virussen, malware en kwaadaardige activiteiten. Kerio Control is een makkelijk te beheren beveiligingsoplossing inclusief onder andere een next generation firewall, VPN en inbraak detectie en preventie. De uitgebreide mogelijkheden van Kerio Control maken dit de ideale keuze voor kleine en middelgrote bedrijven.

FWaaS

Nu ook beschikbaar in een pay as you g(r)ow model! Lever je eigen FireWall as a Service (FWaaS) diensten!

Features

All-in-one netwerkbeveiliging

Next-generation firewall

Bescherm netwerkintegriteit met behulp van een netwerkfirewall, geavanceerde routing, inbraakpreventie en een VPN-client.

Web, content en applicatie filtering

Blokkeer selectief toegang tot meer dan 141 categorieën webcontent en applicaties door middel van de Kerio Control Web Filter met applicatie-awareness.

Bandbreedte

Beheer bandbreedte door internetverkeer te prioriteren. Voor hoge snelheidstransmissie geef je prioriteit aan de belangrijkste verkeerstypes en begrens je streaming video en Peer-to-Peer netwerken.

Inbraakpreventie systeem

IPS voegt een transparante laag netwerkbescherming toe met Snort-based gedragsanalyse en een database met regels en blacklisted IP-adressen van opkomende bedreigingen.

Hoge beschikbaarheid

Indien er een crash of storing optreedt, springt de tweede Kerio Control-machine in actie. Geen blootstelling aan kwetsbaarheden en geen uitval van service.

Gedetailleerde rapporten

Bekijk de internetactiviteit van individuele gebruikers, verfijn regels voor het vormgeven van verkeer, etc. met automatische, gedetailleerde rapporten van Kerio Control Statistics die naar jouw e-mailinbox worden verzonden.

Waarom kiezen voor Kerio Connect?

Geavanceerde beveiliging

Next Generation Firewall

Door gebruik te maken van diepgaande pakketinspectie en geavanceerde netwerkrouteringsmogelijkheden behoudt u de integriteit van uw servers. Creëer een uitgaand en inkomend verkeersbeleid en beperk de communicatie per specifieke URL.

Kerio Antivirus

Advanced gateway antivirus

Houd virussen, wormen, trojans en spyware uit je netwerk met Kerio Antivirus.

De optionele antivirus-service scant al het web en netwerk verkeer, e-mailbijlages en downloads. Ook wordt automatisch geregeld dat de software bijgewerkt is met de meest recente virusdefinities.

Het webflter van Kerio Control

Web, content en applicatie filters

Hwebflter van Kerio Control beperkt de wettelijke aansprakelijkheid. Het beschermt uw netwerk en verhoogd de productiviteit van de gebruikers door toegang tot gevaarlijke of ongepaste sites te beperken.

Small Business Firewall

De voordelen van Kerio Control

Ongeëvenaarde Servicekwaliteit

Beheer en bewaak jouw netwerkverkeer gemakkelijk, zodat een hoge snelheidsoverdracht gewaarborgd blijft voor belangrijk netwerk verkeer.

Geschikt voor elke IT-omgeving

Kerio Control werkt comfortabel in elke bestaande IT-omgeving. Kies de aanpak die het beste past bij jouw bestaande IT-processen, infrastructuur en organisatie.

Eenvoudige en veilige VPN

Koppel het hoofdkantoor veilig en gemakkelijk aan externe gebruikers en filialen met Kerio’s krachtige VPN-tunneling.

Centraal beheer

Maak gebruik van de de gecentraliseerde webinterface. Volledige configuratie op afstand en het bijhouden van statusmonitoring en systeemmeldingen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Ons team helpt je graag aan meer informatie over onze beveiligingsoplossingen! Tijdens kantooruren kun je ook altijd live chatten met 1 van onze medewerkers en je vragen stellen.

Probeer het uit!

Meer weten over Kerio Control, Kerio Connect of deze oplossingen gratis uitproberen? Dat kan! Neem contact op en wij voorzien je graag van meer informatie en een gratis proefperiode!

Stel ons een vraag!

Wil je meer weten over deze software? Of zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten welk pakket bij je past? Of misschien kunnen we je wel helpen met de verschillen tussen de softwaremerken? Chat met ons, bel of stuur eenvoudig een mailtje!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring