Flexera SVM

Met de Software Vulnerability Manager (SVM) van Flexera los je eenvoudig en makkelijk veiligheidsproblemen op die ontstaan als gevolg van ongepatchte non-Microsoft applicaties. Door het doorgaans langdurige tijdsbestek tussen het ontdekken en oplossen van de kwetsbaarheden is er een voortdurende dreiging van cybercriminelen. Flexera helpt bij het creëren van een effectief patchbeheersysteem die de beveiligingsrisico’s verlagen.

Features

Software Vulnerability Manager

Herkennen

Werkt met meer dan 20.000 applicaties verspreid over Windows, Mac en Linux. Flexera biedt – met of zonder agent – verschillende opties om de patches te inventariseren en bepalen.

Secunia Advisories

Secunia Advisories bestaat uit gedetailleerde informatie over kwetsbaarheden, aanvallen, gevolgen en meer. Ze leveren de basisinformatie om risico’s te begrijpen en acties te bepalen.

Smart Groups

Bouw processen met de Smart Groups-functie. Hiermee kun je bijvoorbeeld systemen groeperen, die een vergelijkbare policy hebben voor patching en die gemanaged worden door hetzelfde team.

Non-Microsoft patching for Windows

Vul je patchbeheer aan met een volledige dekking van non-Microsoft applicaties en de meest voorkomende Windows bureaublad toepassingen. De specialisten hebben de prompts uitgeschakeld om de EULA te accepteren voor een nog efficiëntere doorvoering van patches.

Software packing system

Het systeem vereenvoudigd de configuratie van patches. Door gebruik te maken van templates kunnen patches geautomatiseerd en herhalende acties gestroomlijnd worden.

Integratie met WSUS en SCCM

Krijg toegang tot de patch-status en patch-installatie van alle Microsoft en non-Microsoft applicaties via WSUS (Windows Server Update Service) en SCCM (System Center Configuration Manager).

Waarom kiezen voor Flexera?

Flexera helpt IT security teams, Ops Teams en development teams om hun organisatie beter te beschermen. Dit door middel van een proces dat continu identificeert, managed en het risico verminderd.

Elke dag nieuwe kwetsbaarheden

Loop geen onopgemerkte risico’s meer

Iedere dag ontstaan er nieuwe kwetsbaarheden, iedere week zijn er nieuwe exploits en haalt een grote breach het nieuws, waardoor bedrijfsprocessen stilliggen zonder inzicht in de risico’s.

Zonder een proces gereed dat de kwetsbaarheden in kaart brengt, kan er flinke paniek ontstaan. Dit maakt het onmogelijk voor IT Security en Operation Teams om hun werk uit te voeren. Deze oneindige achtbaan van risico’s leidt ertoe dat productiviteit keer op keer inzakt.

Iedere keer dat er kwetsbaarheden zijn, kruipen er onopgemerkte risico’s in je IT-omgeving.

Bekijk de volledige infographic.
Infographic Flexera Software Vulnerability Manager

Sluit de opening voor cyberaanvallers

Controle op kwetsbaarheden

Met de Flexera Software Vulnerability Management Solution kan je eindelijk stoppen met reageren op dreigingen. Flexera SVM vertelt je welke kwetsbaarheden aandacht nodig hebben en helpt je bij het uitvoeren van patches. Zo herpak je weer de controle op jouw IT-omgeving. Hierdoor blijft de productiviteit hoog, omdat je wegblijft van de oneindige achtbaan met risico’s en paniek.

Flexera SVM zorgt niet alleen voor inzicht in de kwetsbaarheden, maar helpt ook met het prioriteren van patchmanagement. Flexera SVM integreert, automatiseert en optimaliseert het volledige proces. Je team focust zich weer op waar ze goed in zijn en risico’s krijgen geen grip meer op je organisatie.

Stop reacting. Gain control. Stay secure.

Patch Management

De voordelen van de Software Vulnerability Manager

Met de Software Vulnerability Manager van Flexera ben je altijd op de hoogte van de patch-status van de hele IT-omgeving. Voor alle Non-Microsoft software zorgt SVM voor een makkelijk en efficiënt patchbeheer.

Non-Microsoft Patching voor Windows

Vul je patch management oplossing aan met een oplossing die de mogelijkheid heeft om patches te identificeren en verwerken voor kwetsbare third-party software.

Dashboard

Verkrijg een duidelijk beeld van de zwakke plekken binnen de omgeving. Concentreer je op de gegevens die belangrijk zijn en creëer op maat gemaakte rapporten met statussen over de compliance en naleving van het beleid.

Live Updates

Blijf op de hoogte van kritieke wijzigingen die je aandacht nodig hebben, zonder een volledige scan van de omgeving te draaien.

Software Packaging System

Maak gebruik van vooraf ingestelde templates en regels. Updates configureren, pakketten verwijderen en aanpassen wordt vanaf nu eenvoudig met gebruiksvriendelijke templates.

Reporting

Creëer aangepaste rapporten en houd je team en organisatie op de hoogte van de verschillende statussen met betrekking tot compliance, policies en regelgeving.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Ons team helpt je graag aan meer informatie over onze beveiligingsoplossingen! Tijdens kantooruren kun je ook altijd live chatten met 1 van onze medewerkers en je vragen stellen.

Probeer het uit!

Flexera gratis uitproberen? Dat kan! Krijg toegang tot de complete set modules van Software Vulnerability Manager: onderzoek, evaluatie en patching. Neem contact op en wij voorzien je graag van meer informatie en een gratis trial!

Stel ons een vraag!

Wil je meer weten over deze software? Of zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten welk pakket bij je past? Of misschien kunnen we je wel helpen met de verschillen tussen de softwaremerken? Chat met ons, bel of stuur eenvoudig een mailtje!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring