Flexera

Flexera, voorheen Secunia, is een pionier en wereldspeler in de IT-beveiliging, specifiek in de niche van Vulnerability Management.

De bekroonde producten voorzien zakelijke en particuliere klanten wereldwijd van de beste Vulnerability Intelligence, Vulnerability Assessment en geautomatiseerde Patch Management tools om kwetsbaarheden binnen netwerken en endpoints op te speuren en te beveiligen.

Detecteren en patchen!

Met een voortdurend veranderde technologie worden risico’s en bedreigingen steeds groter. Hackers zoeken continu naar nieuwe manieren om organisaties te infiltreren. Vooral corporates en multinationals zijn razend interessant voor deze hackers en fraudeurs. Het is dan ook niet eenvoudig om de omvangrijke netwerken van bedrijven altijd veilig te houden.

Uit onderzoek van Flexera blijkt bijvoorbeeld dat veel bedrijven de beveiliging van eigen software goed geregeld hebben, maar daarentegen third party software vaak juist niet goed in de gaten te houden. Daar ontstaan vervolgens vaak ernstige zwakke plekken die toegang geven tot het netwerk. Flexera helpt bedrijven future-proof te blijven door ze nu en in de toekomst te beschermen tegen de enorme risico’s en kosten van constante bedreigingen. Het speurt zwakheden op en patcht ze direct zodat ze geen toegang meer bieden aan malware of hackers.

Bewezen bescherming

De Vulnerability Management producten in het Flexera portfolio zijn best-in-class en bieden bewezen bescherming tegen kwetsbaarheden bij endpoints. Dankzij een speciale methode voor het scannen van toepassingen (EXE, DLL en OCX), een ongeëvenaarde expertise en een onberispelijke klantenservice, biedt Flexera optimale bescherming aan organisaties. Dit wordt ook met name bereikt door de toegewijde inspanningen van het gelauwerde Research Team en versterkt door de specifieke verkoop- en ondersteunende functies.

Een track record van uitmuntendheid maakt Flexera een preferred supplier voor ondernemingen, waaronder Fortune 500’s, Global 2000-bedrijven en overheden wereldwijd. Door goede kennis van Vulnerability Management kunnen klanten snel handelen bij opkomende bedreigingen, complexe IT-beveiligingsrisico’s, security audits en compliance audits in verschillende branches en sectoren. Allen een belangrijk onderdeel van gedegen corporate risk management!

Maak kennis met Flexera!

Het portfolio bestaat uit 3 hoofdproducten:

 

Bekijk de animatie!

 

En lees meer op de volgende datasheets:

Secunia – Who we are

Secunia – VIM

Secunia – CSI

 

Ontdek de CSI console 7 in 10 minuten door middel van deze walkthrough.