Bitdefender for MSP

Bitdefender voor MSP is de ideale keuze voor bedrijven. Het Maandelijkse Afrekenmodel biedt professionele beveiligingsoplossingen die on-site kunnen worden toegepast op servers en werkstations. Dit zonder additionele kosten in Hardware, Software of IT personeel. Hierdoor ontstaat een ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een makkelijk te beheren en flexibele beveiligingsoplossing, die tegelijkertijd betaalbaar en krachtig is. Bitdefender for MSP geeft bedrijven een duidelijk en uniform overzicht van de huidige beveiligingsstatus en gevaren binnen hun netwerk.

Bitdefender logo

Features

Bitdefender GravityZone

Alleen met continue innovatie kun je je staande houden in een snel ontwikkelend malware landschap. Bitdefender GravityZone neemt deze verantwoordelijkheid en biedt de perfecte combinatie van ultieme bescherming, de beste prestaties en gebruiksgemak.

GravityZone architectuur

Door de bijzondere GravityZone Architectuur kunnen bedrijven al binnen enkele uren volledig beschermd zijn tegen dreigingen.

Bitdefender Global Protective Network

Door gebruik te maken van intelligente algoritmes is uw bedrijf binnen enkele seconde op de hoogte van wereldwijde nieuwe dreigingen.

Bitdefender Endpoint Security Tools

Doordat Bitdefender zichzelf aanpast aan fysieke- of virtuele systemen, kunt u altijd rekenen op de best mogelijke prestaties binnen een omgeving.

Active Virus Control

Met doorlopende procesbewaking worden zelfs de meest ongrijpbare dreigingen gedetecteerd. Dankzij de inbegrepen Photon-technologie worden systeembronnen geoptimaliseerd door alleen potentieel schadelijke bestanden te scannen.

Waarom kiezen voor Bitdefender for MSP?

Het beheren van de beveiliging in een SaaS-model zorgt ervoor dat er minder investeringen in de IT omgeving nodig zijn. Dit zorgt voor een directe besparing en stelt bedrijven in staat om op meer focus te leggen op hun kernactiviteiten.

Analyses, updates en configuratie centraal geregeld

Stille en discrete beveiliging

Door gebruik te maken van een maandelijks afrekenmodel wordt er gewaakt over de veiligheid van elk systeem, zonder dat je er iets van merkt. Analyses, updates en configuratie wijzigingen worden centraal doorgevoerd en de gebruiker zal hier niks van merken.

Topkwaliteit antivirus, antispyware, antiphising en meer

Beveiligingstechnologie van topklasse

Bitdefender zorgt ervoor dat bedrijven op verschillende beveiligingsniveaus beveiligd worden. Zo heb je met bitdefender onder andere antivirus, antispyware, antiphising, het opsoren van trojans en een complete firewall met intrusiedetectie. De bitdefender technologie behaalt al jaren bij iedere test de maximale beveiliging scores. Kijk voor de tests en meer informatie op av-test.org.

Gecentraliseerd beheer van alle beveiligingsproducten

De GravityZone architectuur als basis

De Bitdefender GravityZone architectuur zorgt voor een gecentraliseerd beheer van de verschillende Bitdefender producten, inclusief de oplossingen voor de beveiliging van virtuele omgevingen.

Door de Bitdefender GravityZone architectuur voldoet de Cloud security for Endpoints aan de behoefte van ieder bedrijf.

De Bitdefender GravityZone Cloud Console geeft inzichten en waarschuwingen waardoor deze oplossing zeer aantrekkelijk is voor Managed Security Service Providers (MSSP) die beveiligingsdiensten aanbieden.

Keuze uit add-ons naast virusbescherming

Optionele e-mail beveiliging en/of volume encryptie

Bitdefender biedt naast de virusbescherming ook verschillende add-ons. Zo kan bovenop de virusbescherming ook e-mailbeveiliging en volume encryptie ingesteld worden. E-mailbeveiliging wordt ingezet op Exchange Servers en volume encryptie biedt uitgebreid beheer voor native tools als Bitlocker en FileVault.

Gratis trial Bitdefender for MSP

Wilt u Bitdefender for MSP 30 dagen gratis proberen ?

Vul onderstaand formulier in!

Bitdefender Trial aanvragen

  Bedrijfsnaam *

  Contactpersoon *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Interessegebieden
  Hosted Email SecurityBitdefender MSP solutions

  Vragen?

  Bitdefender Demo

  Geïnteresseerd in Bitdefender?

  Neem contact op

  Ons team helpt je graag aan meer informatie over onze beveiligingssoftware! Tijdens kantooruren kun je ook altijd live chatten met 1 van onze medewerkers en je vragen stellen.

  Probeer het uit!

  Ontdek nu vrijblijvend alle voordelen van de gerenommeerde Bitdefender GravityZone! Volg meer dan 500 miljoen gebruikers wereldwijd en probeer Bitdefender zelf uit met een gratis proefperiode.

  Stel ons een vraag!

  Wil je meer weten over dit product? Of zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten welk softwarepakket bij je past? Of misschien kunnen we je wel helpen met de verschillen tussen beveiligingsproducten en merken? Chat met ons, bel of stuur eenvoudig een mailtje!

  Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring