Data recovery

Partner van DCC Nederland: Attingo Datarecovery

Attingo Datarecovery is dé partner van DCC Nederland op het gebied van data recovery. Data recovery behelst de reconstructie van data die door wissen, formattering, een technisch mankement, manipulatie, sabotage of natuurrampen als overstroming en brand bedreigd wordt.

Attingo Datarecovery is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in dataherstel. Attingo reconstrueert gegevens van Servers, complexe RAID systemen, harde schijven en compact flash geheugen, onafhankelijk van welk besturingssysteem.

Attingo is in het bezit van drie eigen hypermoderne ISO 9001:2008 gecertificeerde clean room laboratoria. Deze bevinden zich in Amsterdam, Wenen en Hamburg en beschikken over experts met jarenlange ervaring in data recovery.

Meer weten?

DCC Nederland biedt de mogelijkheid om je te ondersteunen op het gebied van data recovery, op basis van een samenwerkingsverband met Attingo.

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van gegevensherstel voor je organisatie? Kijk op de website van Attingo Datarecovery voor meer informatie.