DCC Nederland

DCC Nederland is Value Added Distributeur met oplossingen voor: netwerkbeheer en security, online backup, antivirus- en emailbeveiliging, vulnerability en patch management, mail- en bestandsarchivering, en remote desktop, live chat en web conferencing.

Producten en services

Wij zijn er voor resellers en IT-dienstverleners

DCC Nederland levert producten en services aan resellers, system integrators en automatiseringsbedrijven. Wanneer nodig of gewenst, assisteert DCC Nederland hen in het verkoop- en ondersteuningstraject ten behoeve van hun relaties (de eindgebruikers). Denk hierbij aan trainingen, webinars of specialistische assistentie bij installatie en configuratie van de software. In situaties waarin geen channel partner betrokken is, begeleidt DCC Nederland de eindgebruiker zelf totdat een geschikte (getrainde) channel partner is gevonden.

  • Bij DCC Nederland werken mensen die de producten goed kennen en er zelf mee werken
  • Alle medewerkers hebben jarenlange ervaring in verschillende management-, sales- en supportfuncties.
  • Hierbij is altijd sprake van indirect sales met channel partners en direct touch met enterprise customers.
  • Kwalitatief hoogstaande oplossingen bieden op het gebied van netwerkbeveiliging en netwerkbeheer – dat is de visie van DCC Nederland.

De producten en de services die DCC Nederland voert, hebben al jarenlang hun waarde in de praktijk bewezen. Alle fabrikanten die DCC Nederland vertegenwoordigt, zijn op vele vlakken toonaangevend, hetgeen onder meer wordt ondersteund met certificaten.

Onze kwaliteiten

Waardoor wij gekenmerkt worden

Ervaring

Ons compacte team aan specialisten heeft jaren ervaring met onze producten en met de markt waarin u opereert.

Focus

DCC Nederland is gespecialiseerd in de producten die zij levert. Wij bieden geen 100 typen software, maar focussen ons op producten waar we in geloven.

Kennis

Door onze ervaring en focus mag je van ons verwachten dat het kennisniveau van onze producten en de markt bovengemiddeld is en wij menen dit te kunnen waarmaken. Deze kennis delen wij overigens graag met onze partners om gezamenlijk je omzet te vergroten.

Ondersteuning

Wij zien het graag als onze verantwoordelijkheid om onze partners te allen tijde te ondersteunen, te trainen en te informeren zodat zij altijd op de hoogte zijn. En daardoor zelf hun klanten van een perfecte service kunnen voorzien.

Onze producten

Mooie merken waar we trots op zijn

Zakelijke antivirus oplossingen

Emerging threats

DNS filtering

Managing network performance

Netwerk beheer & beveiliging

Remote Desktop Software

Veilig samenwerken

Unified Threat Management

Remote management

Anti malware

Cloud Email Security

Sluit je aan bij de DCC community!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring