Over DCC Nederland

DCC Nederland is Value Added Distributeur met oplossingen voor: netwerkbeheer en security, online backup, antivirus- en emailbeveiliging, vulnerability en patch management, mail- en bestandsarchivering, en remote desktop, live chat en web conferencing.

 

Producten en services voor resellers en IT-dienstverleners

DCC Nederland levert producten en services aan resellers, system integrators en automatiseringsbedrijven. Wanneer dat nodig of gewenst is, assisteert DCC Nederland hen in het verkoop- en ondersteuningstraject ten behoeve van hun relaties (de eindgebruikers). Denk hierbij aan trainingen, webinars of specialistische assistentie bij installatie en configuratie van de software. In situaties waarin geen channel partner betrokken is, begeleidt DCC Nederland de eindgebruiker zelf totdat een geschikte (getrainde) channel partner is gevonden.

Bij DCC Nederland werken mensen die de producten goed kennen en er zelf mee werken. Alle medewerkers hebben jarenlange ervaring in verschillende management-, sales- en supportfuncties. Hierbij is altijd sprake van indirect sales met channel partners en direct touch met enterprise customers. Kwalitatief hoogstaande oplossingen bieden op het gebied van netwerkbeveiliging en netwerkbeheer – dat is de visie van DCC Nederland.

De producten en de sevices die DCC Nederland voert, hebben al jarenlang hun waarde in de praktijk bewezen. Alle fabrikanten die DCC Nederland vertegenwoordigt, zijn op vele vlakken toonaangevend, hetgeen onder meer wordt ondersteund met certificaten.

Klik hier voor de certificering van RG System (RMM).
Klik hier voor de certificering van ISL Online (Remote desktop support + communication tools).

 

Wat kenmerkt DCC Nederland

  • Ervaring – al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met onze producten en met de markt waarin u opereert.
  • Focus – DCC Nederland is gespecialiseerd in het volledige productportfolio van GFI Software, Avira, ISL Online, Bitdefender, VIPRE en Secunia.
  • Kennis – Door onze ervaring en focus mag je van ons verwachten dat het kennisniveau van onze producten en de markt bovengemiddeld is en wij menen dit te kunnen waarmaken. Deze kennis delen wij overigens graag met onze partners om gezamenlijk je omzet te vergroten.
  • Ondersteuning – Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om onze partners te allen tijde te ondersteunen, te trainen en te informeren zodat zij altijd op de hoogte zijn en daardoor hun klanten van een perfecte service kunnen voorzien.

 

Onze software merken

Wij zijn distributeur van de volgende merken en diensten:

 

Partner van DCC Nederland: