GFI Unlimited

Onze jarenlange expertise op het gebied van IT-Software staat garant voor slimme oplossingen die een toegevoegde waarde bieden voor uw bedrijf.

De oplossingen zijn in de meeste gevallen los te verkrijgen, maar door gebruik te maken van het GFI Unlimited licentiemodel profiteert u van de gecombineerde kracht van al deze oplossingen binnen een aantrekkelijk subscription model.

Network Security

De GFI Security-serie

GFI Unlimited is een game changing subscriptie model. Eén abonnement ontgrendelt de hele catalogus en geeft toegang tot alle GFI Security producten.

GFI LanGuard

Scanner voor netwerkbeveiliging met kwetsbaarheden- en patchbeheer

Probeer het uit!

GFI LanGuard uitproberen? Dat kan! 

GFI MailEssentials

E-mailbeveiliging en antispam voor uw mailservers

GFI Archiver

Serverarchivering voor betere productiviteit, goed beheer en naleving van voorschriften

Kerio Control

De alles-in-één “next generation” firewall voor kleine en middelgrote bedrijven

Exinda Network Orchestrator

Uitzonderlijke gebruikservaring voor bedrijfskritische toepassingen

GFI EndPointSecurity

Toegangscontrole en beveiliging van draagbare opslag

GFI EventsManager

Actieve netwerkbewaking en analyse van logboekgegevens

Network Communications

De GFI Communications-serie

GFI Unlimited geeft natuurlijk ook toegang tot alle producten uit de GFI Communications serie.

GFI FaxMaker

Netwerkfaxserver-software voor Exchange/SMTP/Lotus

GFI FaxMaker Online

Eenvoudig, snel, gehost faxen

Kerio Connect

Enterprise-niveau e-mail, agenda, contacten, taken, chat en meer

Kerio Operator

Enterprise-niveau telefoniesysteem zonder de Enterprise complexiteit

Waarom kiezen voor GFI Unlimited?

GFI Unlimited bespaart kosten door een compleet pakket van beveiligings- en communicatieoplossingen aan te bieden voor een prijs vanaf €2,00 per maand. Hierbij krijg je volledig toegang tot functioneel, bewezen producten met een onbeperkt aantal productinstallaties per gekochte eenheid.

Eén abonnement voor alles

Toegang tot de hele catalogus

Krijg toegang tot een uitgebreid en altijd groeiend pakket van netwerkbeveiligings- en communicatie oplossingen, inclusief GFI LanGuard, GFI MailEssentials, GFI Archiver, Kerio Control, Kerio Connect en nog veel meer.

Met gratis technische ondersteuning op alle producten binnen de catalogus.

Één vaste prijs

Bespaar geld

Eén vaste prijs voor alle softwareopties. Zonder verborgen kosten. Hoe meer je gebruikt, hoe meer je bespaart. Zonder gedoe met meerdere licenties die verlopen.

Het productportfolio van GFI blijft groeien en naarmate er meer producten worden toegevoegd, wordt de waarde van het abonnement alleen maar groter.

Meer tijd om u te concentreren op uw bedrijf

Minder gedoe

Een vereenvoudigd licentiemodel met toegang tot een uitgebreid pakket aan softwareoplossingen in een groeiende catalogus. Zakelijke software is geen gedoe meer en GFI Unlimited laat je weer focussen op de bedrijfsprocessen.

Gebruik en support

End of Engineering producten

Als extra toevoeging op de producten binnen het abonnement, kan er ook gebruik gemaakt worden van de End of Engineering producten, zoals GFI WebMonitor, GFI EndPoint Security, GFI EventsManager en Kerio Operator.

Deze producten zullen niet meer geüpdatet en verbeterd worden, maar kunnen wel nog gebruikt worden. Support vragen zullen beantwoord blijven en voor vragen blijft GFI beschikbaar.

Eenvoudig en effectief

De voordelen van GFI

Alle oplossingen van GFI zijn makkelijk te downloaden, installeren en configureren. De prioriteit van GFI is om jou in staat te stellen jouw IT-infrastructuur eenvoudig en effectief te beheren tegen een betaalbare prijs.

Kwaliteit

De producten van GFI maken gebruik van geavanceerde technologie waarmee beheerders hun IT-problemen snel en succesvol kunnen oplossen.

Makkelijk in gebruik

Enterprise producten zijn vaak complex en hebben vaak een gespecialiceerde medewerker nodig. Kleinere bedrijven hebben deze kennis en tijd vaak niet. De producten van GFI zijn zo ontwikkeld dat de software gebruikt kan worden zonder specifieke kennis en met minimale configuratie en onderhoud. GFI begrijpt hun klanten en alle oplossingen zijn daardoor direct uit de doos te gebruiken.

Performance

De producten van GFI zijn ontwikkeld om naadloos te integreren met alle Microsoft besturingssystemen en netwerk oplossingen. Met een betere performance als resultaat en een verkorte tijd voor onderhoud en probleemoplossing.

Prijs

De producten van GFI zijn competitief geprijsd, zonder hierbij in te leveren op functionaliteit en performance.
Op zoek naar een losse oplossing en geen interesse in een Unlimited subscriptie? Geen probleem. Alle producten van GFI zijn ook afzonderlijk en per stuk verkrijgbaar.

Geïnteresseerd?

Meer weten over Unlimited of losse GFI producten?

Graag meer informatie? Of op zoek naar een afzonderlijk GFI product zonder Unlimited subscriptie? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact op!

Probeer het uit!

Het gemak van GFI Unlimited uitproberen? Dat kan! Profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen. Tijdens de trial kun je zelfs gebruikmaken van de GRATIS support van GFI.

Stel ons een vraag!

Wil je meer weten over dit product? Of zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten welk softwarepakket bij je past? Of misschien kunnen we je wel helpen met de verschillen tussen beveiligingsproducten en merken? Chat met ons, bel of stuur eenvoudig een mailtje!