GFI Unlimited

GFI’s jarenlange expertise op het gebied van IT-Software staat garant voor slimme oplossingen die toegevoegde waarde bieden voor uw bedrijf.

Hoewel deze oplossingen los te verkrijgen zijn, profiteert u het meest door gebruik te maken van het GFI Unlimited licentiemodel, een aantrekkelijk prijsmodel op basis van subscription. Hiermee ontsluit u de gecombineerde kracht van al deze oplossingen.

Network Security

De GFI Security-serie

GFI Unlimited is een game changing subscriptie model. Eén abonnement ontgrendelt de gehele catalogus en geeft toegang tot alle GFI Security producten.

GFI LanGuard

Patch management, controle & netwerkbeveiligingsscanner.

GFI MailEssentials

E-mail- en spambeveiliging voor uw mailservers

GFI Archiver

Archiveer e-mails, bestanden, mappen & kalenderitems

Kerio Control

De alles-in-één “next generation” firewall voor kleine en middelgrote bedrijven

Exinda Network Orchestrator

WAN optimalisatie voor bedrijfskritische toepassingen

GFI EndPointSecurity

Toegangscontrole en beveiliging van draagbare opslag

GFI MailSecurity screenshot

GFI MailSecurity

E-mail security in een SaaS model.

Vergelijkbaar met de MailEssentials Unified on premise editie, dus inclusief 2 scan-engines en verschillende antispam engines om zodoende 99,9% van alle spam, phishing en malware tegen te houden, maar in dit geval per klant door GFI gehost in de EU.

GFI EventsManager

Actieve netwerkbewaking en analyse van event logs

Network Communications

De GFI Communications-serie

GFI Unlimited geeft natuurlijk ook toegang tot alle producten uit de GFI Communications serie.

GFI FaxMaker

Netwerkfaxserver-software voor Exchange/SMTP/Lotus

GFI FaxMaker Online

Eenvoudig, snel, gehost faxen

Kerio Connect

Enterprise-niveau mailserver voor e-mail, agenda, contacten, taken, chat en meer

Kerio Operator

Uitgebreide VoIP PBX zonder de Enterprise complexiteit

Waarom kiezen voor GFI Unlimited?

GFI Unlimited bespaart kosten door een compleet pakket van beveiligings- en communicatieoplossingen aan te bieden voor één prijs. Hierbij krijg je volledig toegang tot een catalogus aan functioneel, bewezen producten

Eén abonnement voor alles

Toegang tot de gehele catalogus

Krijg toegang tot een uitgebreid en altijd groeiend pakket van netwerkbeveiligings- en communicatie oplossingen, inclusief GFI LanGuard, GFI MailEssentials, GFI Archiver, Kerio Control, Kerio Connect en nog veel meer.

Met gratis technische ondersteuning op alle producten binnen de catalogus.

Één vaste prijs

Bespaar geld

Eén vaste prijs voor alle softwareopties. Zonder verborgen kosten. Hoe meer je gebruikt, hoe meer je bespaart. Zonder gedoe met losse licenties en verschillende verloopdata.Het productportfolio van GFI blijft groeien en naarmate er meer producten worden toegevoegd, wordt de waarde van het abonnement alleen maar groter.

Meer tijd om u te concentreren op uw bedrijf

Minder gedoe

Een vereenvoudigd licentiemodel met toegang tot een uitgebreid pakket aan softwareoplossingen in een groeiende catalogus. Zakelijke software is geen gedoe meer en GFI Unlimited laat je weer focussen op de bedrijfsprocessen.

Gebruik en support

End of Engineering producten

Als extra toevoeging op de producten binnen het abonnement, kan er ook gebruik gemaakt worden van End of Engineering producten, zoals GFI EndPoint Security, GFI EventsManager en Kerio Operator.

Deze producten zullen niet meer geüpdatet en verbeterd worden, maar kunnen wel nog gebruikt worden. Support vragen zullen beantwoord blijven en voor vragen blijft GFI beschikbaar.

Eenvoudig en effectief

De voordelen van GFI

Alle oplossingen van GFI zijn gemakkelijk te downloaden, installeren en configureren. De prioriteit van GFI is om je in staat te stellen jouw IT-infrastructuur eenvoudig en effectief te beheren tegen een betaalbare prijs.

Kwaliteit

De producten van GFI maken gebruik van geavanceerde technologie waarmee beheerders hun IT-problemen snel en succesvol kunnen oplossen.

Makkelijk in gebruik

Enterprise producten zijn vaak complex en hebben veelal een gespecialiceerde medewerker nodig. Kleinere bedrijven hebben deze kennis en tijd over het algemeen niet. De producten van GFI zijn zo ontwikkeld dat de software gebruikt kan worden zonder specifieke kennis en met minimale configuratie en onderhoud. GFI begrijpt hun klanten en alle oplossingen zijn daardoor niet complex in het gebruik.

Performance

De producten van GFI zijn ontwikkeld om naadloos te integreren met alle Microsoft besturingssystemen en netwerk oplossingen. Met een betere performance als resultaat en een verkorte tijd voor onderhoud en probleemoplossing.

Prijs

De producten van GFI zijn competitief geprijsd, zonder hierbij in te leveren op functionaliteit en performance.
Op zoek naar een GFI product zonder Unlimited subscriptie? Geen probleem. Alle producten van GFI zijn ook afzonderlijk en per stuk verkrijgbaar.

Nieuwsgierig naar GFI producten?

Meer weten over een van de GFI producten? Of wil je het uitproberen? Dat snappen wij! Vraag gratis en geheel vrijblijvend een brochure of PROEFPERIODE aan van het product waarin jij interesse hebt. Je ontvangt de brochure of toegang tot de trial zo snel mogelijk in jouw inbox, dus houdt jouw mail in de gaten!

P.S. Wij delen je gegevens nooit met derden en vallen je ook nooit lastig met vervelende mails.

Vraag hier een brochure of GRATIS TRIAL aan!

5 + 12 =

Stel ons een vraag!

Wil je meer weten over dit product? Of interesse in een afzonderlijk GFI product zonder Unlimited subscriptie? Geen probleem! Chat met ons, bel naar 023 – 555 3220 of stuur eenvoudig een mailtje via de knop hieronder.

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring