Op 23 december 2015 werd er een nieuwe versie van de ISL Groop app gelanceerd voor de iPhone! Zowel de audio- als videovergaderingen zijn geoptimaliseerd en de prestaties voor iPhone 6, 6 Plus en iOS 7 en hoger zijn verbeterd. Een gloednieuwe audio- en videobibliotheek zorgt bovendien voor nog betere communicatie!

Online vergaderen met ISL Groop? Yes please!

Met de laatste update vergader je nog fijner online. Je hebt enkel een internetverbinding nodig en je kunt aan de slag. Je mobiele teams over de hele wereld nemen eenvoudig tegelijkertijd deel aan de online meeting. Je spreekt elkaar met een helder stemgeluid en naast de klassieke front camera kan er ook gebruik worden gemaakt van de back camera. Zo lijkt het alsof iedereen in dezelfde kamer is. Ook het design van de app is gemoderniseerd: de navigatie bestaat uit frisse, lichte kleuren en nieuwe iconen.

Lees ook >> ISL Online review: wat zeggen de gebruikers?

Nooit meer onvoorbereid

Ben je onverhoopt uitgelopen en de agenda of slides nog niet gemaild naar je teamleden? Geen probleem. Het maakt niet uit of je conferentie gepland of spontaan plaatsvindt, je hebt altijd meteen toegang tot alle functies die je nodig hebt. Videogesprekken, chatberichten, je scherm delen, snel even bestanden of PowerPoint slides uitwisselen, het kan allemaal met ISL Groop. Op elk apparaat en op elk moment.

Tot de zakelijke functies behoren ook sessie-opnames, gedetailleerde rapportages, een mogelijkheid om te integreren via de API. Natuurlijk met hoogste veiligheid en met volledige cross-platform prestaties op Windows, Mac OS X, Linux, iOS en Android-apparaten. Daarnaast beschik je over 30 mogelijke vertalingen van de gebruikersinterface. ISL Groop iOS 2.0 is verkrijgbaar in de App Store met je ISL Online licentie.

Ontdek meer over de ISL Online producten!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring