ISL Online levert jaarlijks wereldwijd meer dan 10 miljoen sessies af aan meer dan 200.000 tevreden bedrijven. Ontdek wat de gebruikers Datalab, Teleroute en EuroCloud zeggen in hun ISL Online review over de producten ISL Light, ISL Groop en ISL Online in het algemeen. Neem het niet alleen van ons aan, maar laat vooral de gebruikers je overtuigen van de effectiviteit, kostenbesparing en het gebruiksgemak van ISL Online.

Datalab over ISL Light:

“Wij zijn enthousiast over ISL Light en gebruiken het als standaard ondersteuningsinstrument voor onze bedrijfssoftware. Wij waren vooral enthousiast over de eenvoudigheid waarop onze klantenservice en facturatiesysteem kon worden geïntegreerd.”

Teleroute over ISL Online:

“Na de implementatie van de ISL Online software hebben wij de kosten met 45% verlaagd op jaarbasis. Tegelijkertijd is de controle op de tijd-kostenbeheersing aanzienlijk verbeterd, gezien wij de ondersteuningskosten kunnen voorspellen voor de komende maanden of zelfs jaren.”

EuroCloud Europe over ISL Groop:

“Wij hebben ISL Groop gebruikt op EuroCloud day en we waren in staat om auditoria vol met deelnemers over heel Europa te verbinden met elkaar via ISL Groop, en wij konden succesvol audio, video en live schermen delen. Ik zou de ISL Groop web conference tool dan ook aanbevelen aan elk bedrijf dat soortgelijke online events organiseert.”

Ook gebruiksgemak, kostenverlagingen en een supersnelle verbinding ervaren? Meer informatie over ISL Online! Aanmelden of vrijblijvend een vraag stellen? Stuur ons een mailtje via info@dcc-nederland.nl.

Lees ook >> Waarom kiezen voor ISL online?

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring