Afgelopen juni bracht ISL Online vol trots ISL Conference Proxy 4.3 uit. De proxy voor Windows en Linux kreeg een totale make-over. Hierbij werd de backend server applicatie flink onder handen genomen!

Restyling ‘Join a session’

De ‘join a session’ pagina kreeg een nieuw en gemoderniseerd sausje in de bekende groenwitte huisstijl van ISL. Ook werd de pagina responsive gemaakt, waardoor hij op alle devices zonder irritaties en problemen te gebruiken is. Een welkome verbetering! Daarnaast kunnen server-licentiehouders de pagina nu supereenvoudig naar hun smaak inrichten met eigen logo, kleuren en workflows.

Versterking veiligheid en performance

Daar de online wereld steeds onveiliger wordt, wilde ISL zowel de authenticatie van gebruikers als de communicatie tijdens de verbinding zo veilig mogelijk maken. Na de recente ontwikkelingen bij Teamviewer toch zeker een geruststellende gedachte! Hiervoor werden flink wat veiligheidsmaatregelen getroffen.

Om inloggen te beveiligen werd een multi-factor authenticatie en multi-step authenticatie toegevoegd. Daarnaast werden de standaard veiligheidsinstellingen verbeterd door de zwakkere SSL-protocollen en ciphers te verwijderen en de parameter in de DH Exchange te verhogen. Ook werd de synchronisatie van de server-to-server database verbeterd waardoor betere prestaties en hogere betrouwbaarheid wordt gegarandeerd.

• Instant sessie voor mobiele apparaten

Instant sessie voor mobiele apparaten

Gebruikers met een serverlicentie kunnen met de nieuwe release eenvoudig een instant sessie bijwonen vanaf een mobiel apparaat (iOS of Android). Hiervoor hoef je enkel te klikken op de uitnodigingslink in de verstuurde e-mail, simple as that! Het systeem herkent vervolgens automatisch het apparaat en biedt de juiste mobiele app aan: ISL Light for iOS verkrijgbaar in de App Store of ISL Light for Android, in Google Play.  Als de app zich opent, is de sessiecode al voor je ingevoerd, fijn! Je hoeft nu alleen nog join session aan te klikken en je bent verbonden. Kind kan de was doen! En binnenkort zal deze optie ook volgen voor Hosted Service gebruikers.

Nog een lange lijst met kleine aanpassingen

Zo werd onder andere de groepering van ISL AlwaysOn remote computers beschikbaar gemaakt via webpagina’s. En werd de ondersteuning voor de reverse proxy server configuratie voor ISL Pronto verbeterd. Voor de fans, de volledige lijst met alle verbeteringen vind je in de release notes!

Release ISL Conference Proxy 4.3.1

Ondertussen heeft ISL weer een aantal bugs gefixt en verbeteringen doorgevoerd en is Conference Proxy versie 4.3.1 deze week uitgekomen! Upgraden dus, naar die laatste versie!

 

Kortom, een hoop goede en bruikbare verbeteringen in de ISL Conference Proxy 4.3! Niet missen? Upgrade dan nu jouw server licentie met de nieuwe serverapplicatie van ISL Conference Proxy 4.3.1! Vragen of bestellen? Bel ons op 023 – 555 3220 of mail naar sales@dcc-nederland.nl!

 

Meer informatie over ISL Online:

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring