Door het gebruik van BYOD (Bring Your Own Device) en draagbare opslagmedia op de werkplek vergroot de kans op gegevensinbreuken. Nemen medewerkers in jouw bedrijf weleens een eigen laptop, externe harde schijf of USB-stick mee? Dan is de vraag of jouw bedrijfsgegevens wel voldoende beschermd zijn tegen datalekken en malware.

Uiteraard wil je dat je gegevens beschermd zijn en dat malware niet zomaar kan binnendringen in je netwerk, maar het moet ook weer niet te ingewikkeld en time consuming worden. Herkenbaar? Daarop rest slechts 1 antwoord: GFI EndPointSecurity!

De beste risicobeoordeling met GFI EndPointSecurity

GFI EndPointSecurity is een gebruiksvriendelijke beveiliging die controleert of draagbare media, zoals USB flash drives en andere vormen, toegang krijgen tot je netwerk. Deze controle gebeurt op basis van de bestaande en geautoriseerde Active Directory-gebruikers, groepen en computers.

Door middel van controles en risicobeoordeling worden apparaten per klasse ingedeeld, zoals op fysieke poorten op de machine, apparaat-ID of zelfs specifieke bestandstypes en extensies. Mogelijke bronnen van gegevensinbreuken worden geïdentificeerd en je ontvangt suggesties ter verbetering van een goede bescherming. Eenvoudiger kan het niet.

Oefen controle uit op je eindpunten!

Hoe houd je endpoint het veiligst? Verleen draagbare opslagmedia enkel tijdelijk toegang tot netwerken en werkstations of blokkeer ze helemaal. Een eenvoudig principe dat je de beste endpoint security garandeert! De installatie duurt slechts enkele minuten en je kunt aan de slag.

Vraag nu een testversie van GFI EndPointSecurity aan en ontdek het zelf!

 

Lees ook >> Toenemende cyber crime in 2018!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring