Beveiligingssoftware

Via een veelomvattende wereldwijde partnercommunity biedt DCC softwareoplossingen voor organisaties van verschillende grootte. Binnen ons portfolio van software bieden wij oplossingen die helpen extra beveiligingslagen aan te brengen binnen de organisatie.

Beveiligingsoplossingen

Ons software aanbod

Onze oplossingen zijn veelal best-of-class software met meerdere awards op hun naam.

Zakelijke antivirus oplossingen

Best geteste anti-malware bescherming

Bitdefender

Op basis van unieke technologieën en een bijzondere architectuur biedt Bitdefender GravityZone een veel snellere en efficiëntere oplossing voor beveiligingsbeheer. Dit in combinatie met als beste geteste anti-malware bescherming en topprestaties.

Managing network performance

Network Orchestrator & SD WAN

Exinda

Exinda is een toonaangevende leverancier van WAN oplossingen. De producten van Exinda zijn vooruitstrevend en toonaangevend. Ze stellen beheerders in staat om netwerk performance te beheren door te focussen op het gebruiksgemak van de meest business critical applicaties.
Netwerk beheer & beveiliging

Email beveiliging, archivering en netwerkbeheer

GFI Unlimited

Met GFI Unlimited heb je doormiddel van een subscriptie toegang tot de volledige catalogus van GFI producten. Hiermee heb je voor een vast bedrag per jaar toegang tot software op onder andere het gebied van E-mailbeveiliging, archivering, netwerkbeheer en threat management.
Veilig samenwerken

Bescherming met Firewall, VPN & inbraakpreventie

Kerio Control

Met Kerio Control bescherm je jouw netwerk tegen virussen, malware en kwaadaardige activiteiten. Kerio Control is een makkelijk te beheren beveiligingsoplossing, inclusief next generation firewall, VPN en inbraakdetectie en -preventie. De uitgebreide mogelijkheden van Kerio Control maken dit de ideale keuze voor kleine en middelgrote bedrijven.

Veilig samenwerken

Messaging en samenwerken

Kerio Connect

Kerrio Connect is een messaging and collaboration oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven. Met Kerio Connect kan je de bedrijfsemail, chats, kalender en contacten makkelijk managen en bijhouden. Zowel binnen kantoor als buiten de deur.
senhasegura logo white

Privileged Access Management (PAM)

Privileged Access Management (PAM)

senhasegura

senhasegura is een wereldwijde leverancier van PAM.

Elimineer misbruik van privileges en bouw digitale soevereiniteit op. Traceer bevoorrechte acties van zowel menselijke als machine-identiteiten op activa zoals netwerkapparaten, servers, databases, Industry 4.0 en DevOps-omgevingen en voorkom zo gegevensdiefstal.

Anti malware

Endpoint security

VIPRE

Vipre Endpoint security levert de hoogst beoordeelde malware bescherming voor de beste prijs in de industrie. Vipre heeft een Advanced+ rating van AV-Comparatives en is een geavanceerde verdediging die makkelijk ingezet kan worden.
Cloud Email Security

De beste e-mailbeveiliging

Vircom modusCloud

Krachtige filtering, bescherming, continuïteit, versleuteling en archivering van e-mail.
Met haar best-of-breed cloudplatform biedt Vircom’s modusCloud de beste e-mailbeveiliging voor bedrijven. Met directe bescherming tegen phishing, malware, spam en andere hedendaagse e-mailbedreigingen.

Waarom DCC Nederland?

DCC Nederland helpt haar partners bij het vergroten van inkomsten en het aantrekken van nieuwe klanten. Dit doen wij door hen in staat te stellen toonaangevende beveiligingsoplossingen te leveren. De producten en merken die DCC Nederland voert, hebben hun waarde in de praktijk bewezen en zijn erop gericht de eindklant te ontzorgen.

Geïnteresseerd?

Meer weten over onze software?

Benieuwd naar welke beveiligingsoplossing het best bij jouw bedrijf past? De experts van DCC helpen je graag met jouw vraagstuk en geven graag advies over de verschillende oplossingen.

Probeer het uit!

Een van de beveiligingsoplossingen uitproberen? Vaak kan dat met een proefperiode! Zo kun je alle voordelen zelf ervaren. Bel, mail of chat en laat ons weten welk product je uit wil testen.

Stel ons een vraag!

Wil je meer weten over beveiligingssoftware producten? Of zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten welk softwarepakket bij je past? Of misschien kunnen we je wel helpen met de verschillen tussen beveiligingsproducten en merken? Chat met ons, bel of stuur eenvoudig een mailtje!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring