Exinda

Exinda is toonaangevend leverancier van oplossingen voor WAN optimalisatie. De producten van Exinda (Orchestrator en SD-WAN) zijn speciaal ontworpen voor beheerders die één oplossing zoeken om het gedrag van gebruikers, data, apparaten en applicaties op het netwerk te beheren.

Features

Exinda Network Management

Steeds meer bedrijfskritieke applicaties zijn cloud-gebaseerd en afhankelijk van een goede netwerkverbinding. Tegelijkertijd vertragen gebruikers het netwerk door o.a. het online streamen van video’s en het bijwerken van hun social media apps. Door gebruik te maken van de oplossingen van Exinda kunt u eenvoudig een beleid opstellen dat prioriteit geeft aan de meest kritieke applicaties. Hierdoor verzekert u deze applicaties van een voorspelbare netwerkverbinding en productiviteitsverbetering.

Wij bellen u graag terug.

15 + 1 =

Trusted by hundreds of thousands of customers worldwide.
Met de exponentiële groei van SaaS en Cloud applicaties is het essentieel dat u een oplossing voorhanden heeft om optimale prestaties te garanderen en de eindgebruikerservaring te verbeteren.

De oplossingen van Exinda stellen beheerders in staat de netwerk performance te waarborgen om een voorspelbare gebruikerservaring voor strategische zakelijke toepassingen te verzekeren.

Ontdek hieronder de 2 oplossingen van Exinda.

Exinda Network Orchestrator

Exinda Network Orchestrator optimaliseert de netwerkprestaties van bedrijfskritieke applicaties.

Exinda SD WAN

Exinda SD-WAN verbetert de uptime van uw netwerk en kan o.a. bestaande data verbindingen (5G, satelliet & LTE) bundelen als vervanging van kostbare MPLS en T1 contracten.

In-depth

Datasheet Exinda Network Orchestrator

Één oplossing om het bedrag van gebruikers, data, apparaten en applicaties op het netwerk te beheren.

Skype for Business video

Optimaliseer uw netwerk om de beste performance uit Skype for Business te halen.

Waarom kiezen voor Exinda Network Orchestrator?

Applicatie Monitoring

Realtime rapportages en inzichten

Bekijk de netwerkactiviteit van alle gebruikers, applicaties, apparaten en locaties in gebruiksvriendelijke overzichten.

Analyseer en inspecteer op applicatieniveau om problemen met netwerkbeschikbaarheid direct op te kunnen lossen. Gebruik real-time data om beter inzicht te verkrijgen in de huidige status van het netwerk en de applicaties.

Applicatie performance

Geef prioriteit aan kritieke applicatieprestaties

Zorg dat applicaties blijven presteren volgens verwachting.

Met de mogelijkheden om netwerkverkeer gericht te versnellen kunnen beheerders garanderen dat de meest kritieke applicaties altijd presteren door efficiënter gebruik te maken van de bestaande bandbreedte.

Applicatie management

Controleer netwerkverkeer & applicaties

Netwerken waarop Exinda is geïntegreerd geven inzichten in gebruikers, applicaties, apparaten en data.

Door gebruik te maken van rapporten, analyses en voorspelbare aanbevelingen kunnen netwerkteams sneller problemen vaststellen en oplossen.

De voordelen

Exinda Network Orchestrator

Gecentraliseerde controle

Beheer meerdere Exinda appliances via de centrale console van het Exinda Management Center.

Los problemen sneller op

Real-time monitoring geeft direct inzicht in de prestaties van kritische business applicaties.

De beste prestaties

Controleer bandbreedtegebruik per locatie, gebruiker en afdeling door het gebruik van verschillende policies.

Rapportage

Door de standaard beschikbare lijst met specifieke rapportages zijn de meest belangrijke problemen direct inzichtelijk voor de netwerkbeheerder.

Exinda appliance zelf testen?

Wij hebben voor u een Exinda Network Orchestrator appliance beschikbaar. Met deze hardware test unit kunt u zelf ervaren wat Exinda voor uw netwerk performance kan betekenen. Interesse? Vraag de demo unit aan!

Waarom kiezen voor Exinda SD-Wan

Beheer de netwerk- en applicatiekwaliteit voor betere performance met ingebouwde fail-over bescherming.

Verbindingen combineren en beheren

Definieer uw WAN

Combineer en beheer tot 12 verbindingen van uw serviceproviders (MPLS, T1, DSL, Cable, fiber, satellite, 3G, 4G, 5G, LTE).

Exinda SD-WAN kan fluctuaties in het internetverkeer monitoren en herkennen om hier vervolgens actie op te ondernemen. Verhelp netwerkproblemen automatisch en vermijd onderbrekingen van uw internetservices en applicaties.

Netwerkcapaciteit verhogen

Voeg makkelijk bandbreedte toe

Voeg extra bandbreedte toe aan het netwerk wanneer nodig. Met Exinda SD-WAN kun je gemakkelijk en snel extra internetlijnen toevoegen om de netwerkcapaciteit te verhogen.

Door meerdere internet service providers te gebruiken bent u niet volledig afhankelijk van één leverancier en bijbehorende SLA. Exinda biedt u de mogelijkheid om het inkomende internetverkeer te bundelen om meer capaciteit te creëren.

De voordelen

Exinda SD WAN

Bespaar kosten

Exinda SD-WAN biedt de voordelen van een betrouwbare, veilige WAN-service tegen internetprijzen. Breedband is goedkoper en flexibeler dan dure MPLS-verbindingen die doorgaans lange levertijden en dure contracten hebben. Met SD-WAN-technologie kunnen bedrijven alle beschikbare netwerkverbindingen volledig benutten.

Zelfherstellend

Monitoring en automatische failover beschermen uw netwerk tegen downtime.

Gemakkelijk te installeren

Voeg de Exinda SD-WAN toe aan het netwerk tussen de firewall en de modem. Configuratie gebeurt op basis van web-based management.

De beste applicatieprestaties

Voorkom klachten van netwerkgebruikers over vastgelopen of niet werkende applicaties zoals VoIP of videoconferenties.

GRATIS trial

Nieuwsgierig na het lezen van onze informatie? Maar nog niet zeker of het de juiste keuze voor uw bedrijf is? Dat snappen wij! Daarom biedt Exinda een gratis trial aan. In de trial kunt u Exinda gratis uitproberen. Vul nu het contactformulier in en vraag direct uw trial aan.

P.S. Wij delen gegevens nooit met derden en vallen u nooit lastig met vervelende mails.

Vraag hier uw GRATIS Exinda Trial aan!

9 + 12 =

GFI Partner Program

Voordelen voor IT resellers

GFI Software is een van de internationale marktleiders op het gebied van software voor netwerkbeveiliging, contentbeveiliging en messaging. Pluk de vruchten van GFI’s ervaring, expertise en reputatie en word reseller!

Bekroonde beveiligingssoftware voor uw klanten

Met het GFI Reseller Programma helpt u in de eerste plaats uw klanten! De bekroonde beveiligingssoftware stelt u in staat om eenvoudig security- en messagingproblemen van uw MKB klanten direct op te lossen.

Groeien met uw bedrijf

Bij GFI ontvangt u hoge marges op uw sales en profiteert u van licentie-inkomsten.

Profiteer van de vele producten

GFI Software heeft veel waardevolle producten in haar arsenaal. Als reseller hoeft u geen verschillende merken eigen te maken om klanten te voorzien van goede email-, content- en netwerkbeveiliging.

Voeg eigen waarde toe en vergoot uw inkomsten

GFI verkoopt geen diensten, enkel software. GFI Partners kunnen zelf installatie, hulp en beheerservice aan hun klanten aanbieden en zo hun inkomsten vergroten.

Easy to Sell

GFI producten maken het verkoopproces gemakkelijk: ze zijn scherp geprijsd, bevatten vele waardevolle features en zijn welbekend – meer dan 500.000 netwerkbeheerders over de hele wereld gebruiken GFI-producten. Lift mee op de gevestigde naam van GFI Software en vergemakkelijk uw salesproces.

Producten volledig toegespitst op MKB

In tegenstelling tot softwarebedrijven die zich richten op grote bedrijven en lite versies uitbrengen voor de MKB markt, is GFI er altijd voor het MKB geweest. Hun producten zijn volledig toegespitst op de MKB-markt en ook geprijsd met het oog op de beperkte IT-budgetten van MKB-bedrijven.

Profileren als GFI specialist

Door ervaring op te bouwen en/of uw portfolio uit te breiden met meer GFI producten kunt u zich naar (potentiële) klanten toe profileren als betrouwbaar Expert in de producten van GFI. Maak hierbij gebruik van het GFI logo en uw partner certificaat en laat uw expertise spreken.
Maar er zijn meer voordelen!
"
Niet alleen de producten van GFI maken het aantrekkelijk om GFI Reseller te worden. Ook het GFI Partner Programma is er volledig op gericht om u te ondersteunen. Daarnaast staan wij als GFI distributeur altijd voor u klaar.

Partners kunnen bouwen op DCC Nederland

DCC Nederland is al 15 jaar distributeur van GFI Software. Wij hechten veel waarde aan onze resellers en partners en zijn graag aanspreekpunt waar u dat nodig hebt. Wij dragen bij met onze technische en inhoudelijke kennis van de GFI producten. Kunnen ondersteunen bij het voortraject en de implementatie bij klanten. Geven training en advies en bieden ondersteuning in het verkoop- en marketingproces.

GFI is een betrouwbare partner voor resellers

GFI vertrouwt de sales volledig toe aan haar distributeurs en resellers. Met hun partnerprogramma zetten zij zich maximaal in om partners bij te staan in het salesproces.

Toegang tot Reseller Portal

Resellers ontvangen een eigen toegang tot het reseller portal dat dagelijks door een speciaal Channel Marketing Team geüpdatet wordt met nieuwe (promotie)materialen.

Altijd actueel met reseller nieuwsbrief

Met de Reseller Nieuwsbrief heeft u altijd actuele informatie om uw klanten van de juiste data en nieuwe mogelijkheden te voorzien.

Bronze Reseller worden vanaf entry level

GFI Software biedt een laagdrempelig instapprogramma. Wanneer de beoogde reseller de software van GFI heeft beoordeeld, wordt deze toegelaten als Bronze Reseller.

Opklimmen tot Silver of Gold Partner

Het Reseller Programma van GFI biedt verschillende partnermogelijkheden en bijbehorende voordelen op basis van commitment en prestaties. Start eenvoudig als Bronze Reseller en klim op tot Silver of Gold Partner!

De vele voordelen voor GFI Partners

Alle partners (Gold, Silver en Bronze) komen in aanmerking voor training, productcertificatie, gratis evaluaties van software en ondersteuning bij de verkoop. Gold/Silver partners ontvangen bijkomende voordelen zoals technische certificatie, channel account management en gekwalificeerde leads.
Reseller worden of meer informatie? Bel 023 555 3220 of mail ons!

Stel ons een vraag!

Er is zoveel te vertellen over de voordelen van Exinda. Zit u nog vol met vragen? Stel ze ons! U kunt met ons chatten, bellen naar 023 555 3220 of stuur ons een mailtje via de knop hieronder.

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring