Waarom partner worden van Senhasegura?

Senhasegura is een Braziliaanse leverancier van Privileged Access Management software (PAM). Inmiddels bestaan ze al 20 jaar en zijn ze de enige leverancier die een All-In-One platform biedt voor Privileged Access Management. Senhasegura is momenteel beschikbaar in meer dan 60 landen, is de 2de oplossing in het Magic Quadrant van Gartner en wordt beschouwd als één van de twee oplossingen met de hoogste “ability to execute” score. In het kort wil dit zeggen dat het een hoog gebruikersgemak heeft en makkelijk en snel te installeren is. Hiervoor zijn zij door Gartner Peer Insights ook uitgeroepen tot beste keuze gebaseerd op gebruikerservaring.

Gartner heeft dit mooi verwoord: “Several smaller vendors now have more capable and less expensive offerings than large, established PAM vendors”.

Senhasegura beheert de volledige levenscyclus van privileged access management en voldoet aan (interne) regelgeving (governance) voor, tijdens en na privileged access-events. Zij bekijken iedere actie in de complete context van het beveiligen en beheren van toegang tot servers en applicaties, Veel andere leveranciers werken voor verschillende (noodzakelijke) features met aparte portals waardoor het complete plaatje en de onderliggende verbanden ontbreken. Ook gelooft Senhasegura in ontwikkeling van haar producten in eigen beheer. Andere PAM-leveranciers breiden hun portfolio uit door overnames, met alle nadelen van dien. Door deze werkwijze kunnen zij met de klanten meedenken en ontbrekende functionaliteit of aanpassingen in het voordeel van de klant aan de oplossing toevoegen. Door de traditionele complexiteit van de implementatie van PAM weg te nemen, is hun gebruiksvriendelijke, klantgerichte oplossing intuïtief in gebruik en eenvoudig te implementeren, wat resulteert in de snelste time-to-value in de markt. Sowieso vertaald zich deze aanpak voor de klant direct in klinkende munt: De afname van de zogenaamde “Professional Services”, die bij andere leveranciers vaak verplicht zijn, (voor de initiële installatie, of voor het later toevoegen van features) is hier slechts een optie!

Qua functionaliteit heeft Senhasegura onder andere inbegrepen:

 • Definitie van groepen voor toegangssegregatie op basis van gebruikersprofielen.
 • Flexibiliteit in het goedkeuringsproces voor toegang tot geprivilegieerde accounts (vooraf goedgekeurde toegangen, toegangen met enkele of meervoudige goedkeuring).
 • Mogelijkheid dat meer dan één gebruiker toegang vraagt tot hetzelfde geprivilegieerde account, zonder de traceerbaarheid van het gebruik in gevaar te brengen.
 • Noodtoegang voor onmiddellijke wachtwoordweergave, met redenverzoek en waarschuwing aan verantwoordelijke partijen mocht de goedkeurende persoon niet beschikbaar zijn.
 • Wachtwoordsplitsing over meerdere personen om meer dan één aanwezigheid in de toegang te garanderen.
 • Integratie met helpdesk- en ticketsystemen om de door de aanvragende gebruiker opgegeven reden te valideren.
 • Wachtwoorden veranderen volgens vooraf bepaalde gebruiksduur of in overleg.
 • Geautomatiseerde wachtwoordwijziging op de belangrijkste technologische platforms, zoals netwerk, servers, database, webapplicaties en beveiligingsapparatuur.

Senhasegura is een “Full Stack Privilege PAM Automation and Security” platform welk de complete lifecycle van privileged toegang afdekt: Voor, tijdens en na privileged events, zoals bijvoorbeeld inloggen met admin rechten.

Wat Senhasegura onderscheidt is onder andere:

Turnkey Eén virtuele machine voor het volledige platform (keuze on premise of cloud)
Easy to Adopt Makkelijk en snel te installeren zonder extra benodigde licenties of servers
Fastest to Deploy Binnen een dag geïnstalleerd en in gebruik
Future Ready Een modulaire oplossing die meegroeit met de/jouw toekomst.

Standaard inbegrepen in de oplossing zijn:

 • Licenties op basis van gebruikers en niet op basis van machines
 • De beste Threat Radar in zijn klasse is gratis beschikbaar
 • De beste automatische Task Manager in zijn klasse is gratis beschikbaar
 • App to App functionaliteit

Partner worden  van Senhasegura?

DCC Nederland is de distributeur van Senhasegura voor de volledige BeNeLux regio en samen met Senhasegura bieden wij een uniek partnermodel aan. Zo heeft het samenwerken met ons verschillende voordelen voor jou als reseller.

 • Je kan één van de beste en hoogstaande PAM oplossing momenteel beschikbaar aanbieden bij je klanten.
 • Het voltallige Marketing Team van Senhasegura staat tot je beschiking. Welke campagne je ook wilt draaien, Senhasegura zal jullie volledig ontzorgen.
 • Senhasegura is zowel in Gartner Peers, Het Magic Quadrant en Kuppingercole verkozen tot leider in het PAM spectrum
 • Naast Privileged Access Management kan vanuit één platform ook certificaat management, devops en toegang op afstand makkelijk ingezet worden bij klanten.
 • Uitstekende marges voor resellers en partners

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil partner worden!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring