GFI Software biedt beveiligingsoplossingen die je netwerk in kaart brengen en die een risicoanalyse geven door middel van een netwerk security scanner en een patch management tool. De producten zijn snel, makkelijk te implementeren en configureren, en creëren direct een toegevoegde waarde voor klanten.

Krachtige technologie voor zakelijke behoeftes

Je geniet van de beste netwerkbewaking, patchbeheer, vulnerability management, web bewaking en beheer van draagbare apparaten. De software installeer je eenvoudig op elke desktop die vervolgens het netwerk scant en alle apparaten ontdekt. Alle servers, werkstations, laptops, mobiele apparaten, virtuele machines, routers, switches en printers worden nauwkeurig gecheckt op veiligheid.

GFI, een internationaal succesverhaal

Met partners en klanten over de hele wereld ben je verzekerd van de beste klantenservice, grote capaciteit, snelle reacties op opkomende trends en zakelijke oplossingen met voorsprong op de markt. Altijd en overal!

GFI software in de prijzen!

De hoog kwalitatieve beveiligingsoplossingen van GFI ontvingen gedurende hun bestaan vele hoge waarderingen en prijzen! Zo is GFI FaxMaker vorig jaar geselecteerd als de beste fax automatisatie door MSGExchange, kreeg GFI MailEssentials de award voor beste e-mailbeveiliging oplossing van het jaar 2015; en ontving GFI WebMonitor de platinum award van Redmond Reader’s Choice Award in de categorie gebruiksvriendelijkheid.
Nog niet overtuigd? Probeer gratis een testversie en ervaar zelf de voordelen van GFI!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring