Wij kregen vorige week het heuglijke nieuws dat DCC genomineerd is als Value Added Distributor of the Year voor de Channel Awards. Maar wij zijn niet de enige! Ook onze leveranciers Thycotic en Bitdefender hebben een nominatie ontvangen.

De vakjury van deze Channel Awards categorie, bestaande uit 9 resellers en distributeurs, beoordeelde in totaal 110 voordrachten van fabrikanten in 5 verschillende vendor categorieën. Thycotic ontving een nominatie als Channel Challenger of the Year en Bitdefender werd genomineerd voor Most Successful Partner Network Extension of the Year.

Thycotic Channel Challenger of the Year

In de categorie Channel Challenger werden 5 ‘underdogs’ genomineerd die een steeds belangrijkere en prominentere rol spelen binnen het IT-verkoopkanaal. In totaal waren er 12 voordrachten vanuit de markt in deze categorie. We vinden het heel leuk (en zeker verdiend ook!) dat onze sterk groeiende en zeer vernieuwende leverancier Thycotic een van de genomineerden is geworden! De toelichting op Thycotic:

Met de privileged accountmanagement-oplossingen van Thycotic kunnen organisaties de vaak duizenden gebruikersaccounts beheren en risico’s sterk reduceren. Distributeur DCC Nederland levert alle oplossingen uit het Thycotic-portfolio. De Secret Server biedt geautomatiseerde en rol-gebaseerde bescherming door onderscheid te maken tussen normaal en abnormaal gebruik van user accounts. De Password Reset Server ontlast it-afdelingen van het vaak lastige en tijdrovende proces om wachtwoorden te vernieuwen. De Group Management Server biedt beheer van Active Directory-groepen en registreert daarnaast wie er toegang heeft tot welke data.

Bitdefender Most Successful Partner Network Extension of the Year

Het is een hele mond vol, maar Bitdefender werd genomineerd voor de meeste succesvolle partner netwerkuitbreiding van het jaar. Als langdurige distributeur van Bitdefender kunnen wij beamen dat het bedrijf achter de award-winning antivirussoftware al jaren een fijne partner is om mee te werken. Daarnaast merken wij dat vooral het MSP model goed aansluit bij de wensen van resellers en eindklanten. De beschrijving van Bitdefender ging als volgt:

DCC Nederland distribueert al vijf jaar Bitdefender. Al meer dan honderd resellers en managed service providers (msp’s) hebben in Nederland de weg naar het duo gevonden. Het portfolio heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een zeer uitgebreide range aan licentiebundels voor zowel on-premise als cloudmanagement- en virtuele omgevingen. Het Bitdefender MSP-model wordt inmiddels ook door msp’s ingezet die de Bitdefender OEM-agent via hun Remote Management-tool beschikbaar hebben. Doelstelling is om de komende vijf jaar het aantal partners te verdubbelen.

Natuurlijk kun je stemmen!

Wij gunnen het onze leveranciers om deze mooie Channel Awards aan hun trofeeënkast toe te kunnen voegen, maar daar zijn stemmen voor nodig! Via deze link kun je je aanmelden, in je mail krijg je een link waarmee je kunt stemmen. Je kunt tegelijkertijd voor alle categorieën stemmen, of slechts 1 of enkele categorie(ën) invullen en dan versturen. Vergeet ook niet te stemmen voor DCC onder de categorie Value Added Distributor of the Year! Voor iedere stem zijn wij dankbaar. [:-))

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring