Wat is er nieuw in GFI MailEssentials 20.2?

Gereleased: 10 januari 2017

De laatste release van GFI MailEssentials continueert het beschikbaar stellen van verbeteringen en optimalisatie voor een betere productervaring maar houdt ook rekening met de dreiging voor uw security.

Lees hieronder meer over alle updates van GFI MailEssentials

Kaspersky Zero Hour

De laatste versie van de Kaspersky AV heeft een intelligente cloud-service die het mogelijk maak om bijlagen te scannen en beslissingen te maken als de bestanden malware bevatten.

Deze feature zal beschikbaar zijn voor iedereen die de bestaande Kaspersky AV add-on en upgrade zonder extra kosten. Kan worden ingeschakeld na akkoord op de gegevens van de eindgebruikersovereenkomst.

GFI Directory Support

GFI MailEssentials ondersteunt nu GFI Directory. Als onderdeel van de GFI suite van producten, bij het installeren van GFI MailEssentials in een DMZ of een omgeving die niet over Active Directory beschikt kan GFI MailEssentials  worden gekoppeld aan GFI Directory en stelt dat IT-beheerders in staat om gebruikers te beheren net zoals ze zou doen met Active Directory. Dit geeft IT-beheerders veel meer flexibiliteit bij het beheren van haar gebruikers in dergelijke omgevingen.
Meer over GFI Directory

Andere kleinere verbeteringen

Verbeteringen aan bestaande issues zoals:

  • Handmatig forceren om een AV-update volledig te downloaden
  • UI verbeteringen snel duidelijk URI DNS blocklist inzendingen en IP DNS blokkeerlijst inzendingen en Auto Whitelist inzendingen
  • UI verbeteringen snel duidelijk in URI DNS blocklist, IP DNS blocklist en Auto Whitelist
  • Uitschakelen en blokkeren van opgegeven extensies voor met een wachtwoord beveiligde bestanden

Patch Rollup

Deze versie van GFI MailEssentials bevat alle updates en veiligheidsverbeteringen die zijn uitgekomen sinds de vorige versie.

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring