RG System

Remote monitoring & Management oplossing – RG System heeft alle aspecten van Remote Monitoring en Management samengevoegd in één dashboard. Waardoor vanuit 1 scherm de verschillende omgevingen makkelijk en snel gemonitord kan worden.

 

Features

SaaS ITSM Platform

Remote Monitoring en Management

Proactief de status van de omgeving in de gaten houden. Eventuele problemen kunnen op afstand worden verholpen met een gebruiksvriendelijk interface.

Data Backup & Restore

Binnen het RG System platform zit de Dell EMC Avamar technologie geïntegreerd. Hierdoor is het mogelijk een backup te maken of terug te zetten op een supersnelle en gemakkelijke manier.

Endpoint Security

De servers en workstations zijn beveiligd dankzij de geïntegreerde en internationaal gerenommeerde Bitdefender antivirus software.

Waarom kiezen voor RG System?

RG system is een all-in-one IT management oplossing. Het levert een duidelijk dashboard waarop alle informatie over de verschillende onderdelen overzichtelijk wordt weergegeven.

Software as a Service

360 graden overzicht met SaaS interface

Door het Software as a Service interface van RG Systems wordt een 360 graden overzicht weergegeven van de te monitoren devices. Je kan makkelijk doorklikken van hardware componenten naar software. Bij problemen kan er vanaf afstand direct actie ondernomen worden en door middel van e-mail en/of sms notificaties ben je hiervan meteen op de hoogte. Alerts worden meteen als ticket in het systeem gezet waardoor het team gemakkelijk de opvolging kan doen.

RG System Back-up

Supersnel back-uppen

Door de RG System Back-up module te gebruiken kan makkelijk ruimte vrijgemaakt worden, zonder tegen de beperkingen van Windows aan te lopen. Snel back-ups maken van (bepaalde) data, waar en wanneer je wilt.

Door gebruik te maken van de Dell EMC Avamar technologie is back-ups makkelijker dan ooit. En doordat bestanden nooit twee keer geback-uped worden, zal dit aanzienlijke bandbreedte besparen.

RG Security

Beveiligd met Bitdefender

RG Security is compleet geïntegreerd in het RG dashboard. Deze beveiligingsoplossing beschermd de omgeving tegen indringers van buiten af: virussen, malware en phishing. Dit alles aan de hand van de meest geavanceerde virusscanner ter wereld: Bitdefender.

Met één muisklik kan je de agent uitrollen en zal de omgeving beschermd zijn tegen allerlei mogelijke aanvallen.

Pakketten

Kies een pakket dat bij je past

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Ons team helpt je graag aan meer informatie over onze beveiligingsoplossingen! Tijdens kantooruren kun je ook altijd live chatten met 1 van onze medewerkers en je vragen stellen.

Probeer het uit!

De geweldige interface van RG System gratis uitproberen? Dat kan! Klik op de link om direct te registreren voor een gratis proefperiode.

Stel ons een vraag!

Wil je meer weten over deze software? Of zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten welk pakket bij je past? Of misschien kunnen we je wel helpen met de verschillen tussen de softwaremerken? Chat met ons, bel of stuur eenvoudig een mailtje!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring