Join The Future Of Cyber-Security Today

Bitdefender logo
Door de unieke, op resellers gerichte aanpak van Bitdefender is er een sterk netwerk ontstaan van meer dan 20.000 partners over de hele wereld. Zijn jullie de volgende?

Dankzij de unieke aanpak van het Bitdefender Partner Program kunnen jullie als reseller gezonde marges verdienen bij de wederverkoop van Bitdefender. Standaard accountbescherming van je leads, volledige ondersteuning van de organisatie en out-of-the-box beschikbare lead campagnes helpen jullie bij het inzetten van endpoint protection voor jullie klanten.

2024 wordt het jaar om over te stappen met extra incentives zoals:

 

 • Xbox of playstation consoles worden verloot onder de actieve resellers per kwartaal
 • Accountmanagers kunnen een (persoonlijke) kickback vanaf € 1,00 per endpoint verdienen
Bitdefender logo

En als klap op de vuurpijl nemen wij een aantal partners mee naar de Ferrari fabriek in Maranello of de Formule 1 in Zandvoort.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je startpakket persoonlijk langs te brengen.

  Bedrijfsnaam *

  Contactpersoon *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Maak ook kennis met MDR Foundations

  Geïnteresseerd in Bitdefender?

  Neem contact op

  Ons team helpt je graag aan meer informatie over onze beveiligingssoftware! Tijdens kantooruren kun je ook altijd live chatten met 1 van onze medewerkers en je vragen stellen.

  Probeer het uit!

  Ontdek nu vrijblijvend alle voordelen van de gerenommeerde Bitdefender GravityZone! Volg meer dan 500 miljoen gebruikers wereldwijd en probeer Bitdefender zelf uit met een gratis proefperiode.

  Stel ons een vraag!

  Wil je meer weten over dit product? Of zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten welk softwarepakket bij je past? Of misschien kunnen we je wel helpen met de verschillen tussen beveiligingsproducten en merken? Chat met ons, bel of stuur eenvoudig een mailtje!

  Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring