Je wil graag de beste beveiligingssoftware aanbieden aan je klanten, maar soms is het lastig door de bomen het bos nog te zien. Met zoveel aanbod wordt het er als software reseller niet makkelijker op om een goede keuze te maken. De allereerste stap is de juiste software distributeur te kiezen die volledig past bij je behoeftes. Een belangrijke keuze en daarom hebben wij een rijtje met 6 vragen opgesteld als houvast bij het maken van je keuze.

Met wie wil ik samenwerken?

Om dit proces makkelijker te maken, hebben we enkele aandachtspunten met gerichte vragen op een rijtje gezet:

  1. Kies voor stabiliteit, bekwaamheid en expertise. Hoelang bestaat deze software distributeur al? Is deze expert in beveiliging? Beschikt hij over ervaring met bedrijven zoals die van jou? Wat is het succespercentage?
  2. Heeft de distributeur voldoende know-how over de aangeboden merken en producten? Kunnen zij je verder helpen als je eventueel vastloopt met de inhoudelijke toelichting en opties van de software producten aan klanten?
  3. Zoek naar positieve recensies. Kun je andere partners vinden die positief zijn over de beveiligingsoplossingen?
  4. Verwacht degelijke ondersteuning en geef jouw behoeftes aan. Wanneer er een probleem plaats vindt, kun je dan rekenen op live support? Staan er medewerkers tot je beschikking?
  5. Let op de aanvullende diensten. Kan je meegroeien met deze verkoper? Bieden ze extra diensten met toegevoegde waarde voor je klanten?
  6. Wees alert op de betrokkenheid. Is er sprake van goede prijzen en condities? Is de aanbieder begaan met zijn producten?

Wanneer je een verhelderend antwoord ontvangt op bovenstaande vragen, kun je je verder informeren naar de installatie mogelijkheden. Een goede aanbieder zou in staat moeten zijn om een snelle set-up te garanderen.

 

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring