Ja, een virtuele Security Consultant. Hij bestaat echt! Hij is intelligent, goed onderlegd, heeft kennis over jouw security vraagstukken en het mooiste van alles: Je hoeft ‘m niet op je loonlijst te zetten!

Sollicitatie Security Consultant

Graag laten wij onze security consultant zelf aan het woord voor een korte introductie:

“Hallo IT partner, Geboren rond de millenniumwisseling ben ik inmiddels volwassen geworden. Ik ben een enthousiaste medewerker op het gebied van IT beveiliging en ik ben van vele markten thuis. 

Zo zorg ik ervoor dat op jouw Windows, OS/X en Linux PC’s altijd de nieuwste software draait, zodat hackers geen kans hebben om een kwetsbaarheid in de software uit te buiten voor hun snode plannen.

Ook onderzoek ik regelmatig je netwerk op fouten, meld ik potentiële gevaren (en vertel je ook wat je daarmee kunt doen) en geef ik je een overzicht van wat je allemaal hebt geïnstalleerd in je netwerk. Daarmee bedoel ik natuurlijk hardware en software. Ik kan je tevens vertellen welke mobiele apparaten zich op je netwerk hebben aangemeld.

Ik beloof je dat je hierover vaak verbaasd zult staan. Ik kan nog veel meer, maar ik ben een bescheiden type. Ik doe mijn werk graag stilletjes en op de achtergrond. 

Hoe ik heet? Ik ben LanGuard 12 en ik ben je graag van dienst!”

GFI LanGuard 12

GFI LanGuard werkt dus als een ware virtuele beveiligingsadviseur en helpt jouw hardware veilig te houden. Deze award-winning patchmanagement oplossing helpt jou onder andere met de volgende werkzaamheden:

  • Patch Management voor Microsoft®, Mac OSX®, Linux® Voert patchbeheer uit voor computers met besturingssystemen Microsoft®, Mac OSX®, Linux® waarbij het kwetsbaarheden scant en detecteert in het netwerk, voordat hier misbruik van kan worden gemaakt.
  • Patch Management voor software van derden Ondersteunt patchbeheer voor meer dan 80 populaire applicaties van derden, waaronder webbrowsers, Adobe, Mozzila en Java. zodat de beheerder ontbrekende patches kan detecteren, downloaden en implementeren.
  • Vulnerability scanning voor computer en mobiel Beoordeelt meer dan 60.000 kwetsbaarheden in virtuele omgevingen, mobiele apparaten en netwerkapparaten met de netwerkbeveiligingsscanner, zodat bedreigingen tijdig worden ontdekt.
  • Netwerk en software auditing Voert netwerk- en softwarecontrole uit en maakt een gedetailleerde analyse van de status van het hele (wereldwijde) netwerk. Zo kunnen sysadmins op verschillende locaties vanuit 1 dashboard in de browser precies zien waar ter wereld patches zijn uitgevoerd, kwetsbaarheden zijn gescand en audits zijn gedaan.

 

GFI Languard: jouw virtuele Security consultant!

Wat brengt de nieuwe release LanGuard 12?

Met de nieuwe release is LanGuard nu nog gebruiksvriendelijker en biedt nog eenvoudigere toegang op afstand.

Enkele voordelen van de nieuwe release:

  • Je hebt nu toegang via de browser tot de gebruikersinterface. Natuurlijk via een veilige verbinding (https) die door alle grote browsers wordt ondersteund.
  • Als klant met een groot netwerk kun je nu meerdere sites van GFI LanGuard installeren en alles in één bekijken.
  • Verbeterde schaalbaarheid die getest is op 60.000 knooppunten.
  • In de nieuwe webconsole kun je nu de toegang van gebruikers tot elke site met de Active Directory configureren, waarmee je gebruikers alleen-lezen of beheerrechten kunt geven.
  • Meerdere gebruikers kunnen nu tegelijkertijd gebruikmaken van de webconsole. Ook kunnen meerdere IT-beheerders gelijktijdig over verschillende onderdelen van het netwerk rapporteren.

 

Bekijk de video en ontdek de voordelen van LanGuard 12!

Beste lezer, tot zover de korte introductie over de virtuele Security Consultant van GFI. Als u vragen heeft of LanGuard 12 eens uit wil testen, dan kan dat natuurlijk. Neem contact met ons op of bel direct 023 – 555 3220.

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring