Infosecurity.be vindt plaats op woensdag 22 en donderdag 23 maart 2017 in de Expo in Brussel (9.30u – 17.00u)
Toegang is gratis nadat u zichzelf heeft geregistreerd via onderstaande button

 Aanmelden Infosecurity.be

Wij delen de stand met Thycotic, standnummer  A107

DCC-infosecurity


Klik hier voor meer informatie

Meer informatie: Infosecurity.be is dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT-security en is een must voor iedere IT-professional. Infosecurity.be 2017 vindt plaats op 22 en 23 maart in de Brussels Expo in Brussel met als thema Data Centric World.

Infosecurity.be 2017: Data Centric World

Data is het nieuwe goud. Gegevens bepalen, voorspellen en sturen organisaties mits deze goed worden gebruikt. Bij het gebruik van big data zijn rekenkracht en analyses onmisbaar, maar ook bescherming is essentieel. Want waar waarde is, is direct ook een risico. Data speelt in het huidige en toekomstige ecosysteem een steeds grotere rol. Organisaties kunnen immers zonder data niet bestaan. Gestructureerde data kan bijvoorbeeld professionals ondersteunen in strategische of kritische beslissingen, maar het helpt organisaties ook hun klanten, patiënten of cliënten beter te begrijpen en daar beter op te acteren.

Zorg dat uw datagedreven business floreert

Hoe kunnen organisaties van groot tot klein, commercieel tot publiek zorgen dat hun datagedreven business floreert? Hoe zit het met de privacy, security, opslag, en beheer? Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event op 22 en 23 maart 2017 bieden u de handvatten om te vormen naar een datagecentreerde wereld en deze optimaal te benutten binnen uw organisatie. Hierbij komen ook de volgende acht thema’s naar voren: Enterprise Mobility; Cloud Computing; Datacenter & Infrastructure Optimisation; Data Growth & Storage Capacity; Privacy; Governance & Risk Management; Cyber Security en IT Service Management & Control.

icons_samen

Voor nog meer informatie: http://www.infosecurity.be of neem contact op via marketing@dcc-nederland.nl

 

 

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring