Morgen (29 juli) is de dag voor de systeembeheerder, SysAdmin Appreciation Day! De laatste vrijdag van juli spreekt de wereld zijn waardering uit voor het harde werk van de systeembeheerders. De eindeloze helpdesk tickets en vragen, het hele jaar accounts en wachtwoorden bijwerken, aanleggen van nieuwe netwerken en implementeren van nieuwe software of grotere printers.. het is niet altijd dankbaar werk, maar wel van groot belang!

Jullie zorgen dat de systemen blijven draaien en de rest zich op de business kan focussen. Of het nou in een donker, stoffig serverkamertje is, op afstand vanaf huis of een mooi eiland, of in een modern kantoor.. wij weten dat jullie er zijn. En zonder jullie was er ook geen DCC Nederland. Bedankt!

SysAdmin Appreciation Day

Hoewel het in de Benelux nog niet uitgebreid gevierd wordt, bestaat de SysAdmin Appreciation Day wereldwijd al officieel sinds 2000. Een systeembeheerder uit Chicago, Ted Kekatos, initieerde de dag nadat hij een advertentie had gezien van Hewlett-Packard waarin een systeembeheerder werd bedankt met bloemen en een fruitmand voor het installeren van een nieuwe printer. Dat vond hij een mooi idee en sinds 2000 is de dag een feit.

En niet meer dan terecht! Het vaak onzichtbare maar vooral ook onmisbare werk van systeembeheerders is in ieder bedrijf, van groot tot klein, van onschatbare waarde. Wij van DCC Nederland wensen daarom graag iedere SysAdmin in Nederland en België een fantastische dag toe!

Happy SysAdmin Day!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring