Update 4 juli: Er kan vanaf vandaag gestemd worden via deze link!
Om het stemmen eerlijk te houden, moet je eerst wat gegevens invullen en dan krijg je een unieke stemlink. Je kunt voor elke categorie je stem uitbrengen, maar je mag ook voor slechts 1 of enkele categorieën stemmen. Om op ons te stemmen, scroll je naar Value Added Distributor of the Year en vinkt DCC aan. En verstuur! Uiteraard zijn we dankbaar voor elke stem!

Nominatie Value Added Distributor of the Year

DCC Nederland is genomineerd voor de Channel Awards 2016 als Value Added Distributor of the Year in de Distributor Awards categorie! Daar voelen wij ons uiteraard erg vereerd door. De jury lichtte de nominatie toe met de volgende woorden:

DCC Nederland distribueert al ruim vijf jaar Bitdefender. Het begon met on-premise oplossingen, maar inmiddels betreft de distributieovereenkomst een brede reeks licentieproducten, voor zowel on-premise als cloud management en virtuele omgevingen. Hiervoor heeft DCC het Bitdefender MSP-model opgezet. Het leverde al twee keer op rij de award voor MSP Distributor Worldwide op. Al meer dan honderd resellers en msp’s hebben de weg naar DCC Nederland en Bitdefender gevonden.

Een vakjury bestaande uit 8 resellers. beoordeelde 90 voordrachten van distributeurs, 28 daarvan waren value added distributeurs. In totaal ontvingen 5 distributeurs, waaronder wij, een nominatie voor Value Added Distributor of the Year. Wij weten niet wie ons heeft voorgedragen, maar we zijn erg blij met de nominatie.

Stemmen! :-)

Vanaf 4 juli kun je via de site van de Channel Awards stemmen op ons. En wij zouden het natuurlijk fantastisch vinden als je dat zou willen doen! Dus vind jij ook dat DCC Nederland iets extra’s brengt en de meest waarde toevoegende distributeur van het jaar moet worden? Stem op ons!

Channel Awards

De Channel Awards worden alweer voor de 15e keer georganiseerd door Channelweb op 7 december. Tijdens het evenement worden 20 awards uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die zich dit jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden in de channelmarkt.

 

 

DCC Nederland genomineerd voor Channel Awards 2016!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring