DCC MSP BBQ
4 september 2015

Sinds de fabrikant van MAX, Logicnow, heeft besloten om zonder distributeurs in de Benelux verder te gaan hebben wij met een groot aantal relaties weinig contact meer.

De beslissing werd ook jullie zomaar opgelegd. Gedwongen door de gang van zaken werden veel partners onaangenaam verrast dat de vertrouwde relatie ineens minder werd of ophield.

De afgelopen periode hebben we beraad of we een alternatief in ons portfolio moesten opnemen voor remote management en hosted e-mail filtering. Binnenkort informeren wij je graag nader over onze keuze en wat voor jou dan de mogelijkheden zijn.

Een kleine hint: betreffende remote management kan je alvast eens kijken op www.panorama9.com.

Als hosted e-mail filtering oplossing hebben we al weer een tijdje Avira Managed Email Security of kortweg AMES in ons portfolio.

Ondertussen missen we jullie wel. Daarom willen we jou en je collega’s graag uitnodigen voor de DCC MSP BBQ op vrijdag 4 september in Warmond. Om even bij te praten, gezellig een glaasje met elkaar te drinken en een hapje te eten. De kok is zeer gepassioneerd en zal tijdens de BBQ uitleg en tips geven. Als je wil weten waarom uitgerekend bij jou maar nooit bij de buurman de saté zwart wordt dan is dit je kans om het vragen!

DCC MSP BBQ

We houden de sfeer informeel, zoals je van ons gewend bent. Nu maar hopen op goed weer! Als ervaren leverancier van managed service provider diensten zijn wij natuurlijk goed voorbereid: het terras is overdekt.

Binnenkort ontvang je een officiële uitnodiging. Willen jij en je collega’s de agenda op vrijdagmiddag 4 september alvast vrijhouden?

Wil je je alvast aanmelden, stuur dan een berichtje naar sales@dcc-nederland.nl

Met vriendelijke groet,

Volker Ladage

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring