Tijdens de Bitdefender Partner Summit 2015 mocht onze directeur, Volker Ladage voor de 2e keer op rij de award in ontvangst nemen voor beste MSP Distributeur Wereldwijd. DCC kreeg deze onderscheiding voor de uitstekende kennis van de MSP-markt en de persoonlijke ondersteuning die zij biedt aan haar partners.

Lees ook >> het artikel van 18 mei hierover in Dutch IT-channel

Trots!

Wij zijn trots op de award als beste distributeur MSP en zien het vooral als een erkenning van ons beleid sinds de oprichting om partners te helpen de ICT-omgeving van hun klanten zo goed mogelijk te beveiligen. En dat met eenvoudige, doch krachtige oplossingen die tot de absolute wereldtop behoren. Bitdefender is daarin geen uitzondering. Met de grootste dedicated security cloud ter wereld en hun unieke technologieën zijn zij al jaren de concurrentie, maar vooral de criminelen, te slim af.

5 jaar distributeur Bitdefender

Wij vieren dit jaar overigens alweer ons 5e jubileum in de distributie van Bitdefender. In deze 5 jaar hebben we meer dan 100 resellers met Bitdefender kunnen helpen met de beste malware bescherming, vooral de groei van het MSP-model van Bitdefender heeft hier een grote rol in gespeeld.

Overtuig jezelf en vraag een Bitdefender trial aan!

 
Lees ook >> Bitdefender blijft hoog scoren in de tests!
 

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring