Blog 9

Externe authenticatie
Je kunt verschillende authenticatiesystemen integreren in het systeem van ISL Online, zoals OpenLDAP, Microsoft Active Directory, Novell eDirectory of RADIUS. Wanneer de externe authenticatie is geconfigureerd, dan worden de toegangsrechten en machtigingen om ISL Online-software te gebruiken, beheerd door IT-administrators met toepassing van hun enterprise user management directories.

Data Centers & Metadata
ISL Online-servers (Public Cloud) worden gehost in professionele datacenters over de hele wereld. Het bedrijf selecteert alleen uiterst betrouwbare datacenters met moderne faciliteiten en high-end apparatuur, zoals meervoudig uitgevoerde of backup-stroomvoorzieningen, redundante datacommunicatieverbindingen, omgevingsvoorzieningen (bijvoorbeeld airconditioning, brandbestrijding) en uiteraard beveiligingsapparatuur. De ‘Master Servers’ van ISL Online bevinden zich binnen de Europese Unie en wel in ISO 27001-gecertificeerde datacenters.

ISL Online-servers worden uitsluitend beheerd door de interne systeem administrators die een strikt wachtwoord-opslagbeleid moeten volgen. Vanwege het AES-256-bit end-to-end encryptie beveiligingsbeleid kunnen zelfs de beheerders van het netwerk de inhoud van de remote support sessies niet zien.

De gegevens die tussen operators en klanten  worden overgedragen tijdens de remote support sessies, worden NIET opgeslagen op de servers van ISL Online. Het zijn alleen de sessieparameters (dus metadata) die op de servers van ISL Online worden opgeslagen.

Tot zover de blogs over ISL Online.
Geïnteresseerd om de software zelf te testen? Vraag een trial account aan via deze link .

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring