Blog 6

Reverse Proxy Support
Een reverse proxy kan de topologie (structuur) en de kenmerken van de back-end servers verbergen, door de noodzaak om rechtstreekse toegang tot het internet weg te halen. Je kunt de reverse proxy in een internetomgeving met DMZ plaatsen maar tegelijkertijd de webservers in een privé-subnet verbergen. Dit vermindert het risico van ongeoorloofde toegang tot gevoelige data! Met ISL Online kan je de server achter een reverse proxy installeren zonder deze direct op internet te zetten, waarbij SSL op de reverse proxy wordt beëindigd.

Automatic Session Recording Option
Remote desktop software zou niet alleen de gegevensoverdracht moeten beveiligen; het moet net zo goed jou (de remote desktop support provider) alsook de klant (de support ontvanger) bescherming bieden. Dit kan het beste gedaan worden door ‘session recording’. Dit is met name het geval voor bedrijven en organisaties die een 3rd party als ICT-dienstverlener in de arm hebben genomen, en al dan niet bewust onbeperkte toegang tot hun bedrijfscomputers hebben gegeven.

ISL Online levert standaard de optie om automatisch de session recording te starten bij het begin van elke remote toegangssessie. Daardoor is er sprake van volledige controle over de remote toegang hetgeen mogelijke conflicten met klanten zal voorkomen.

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring