Houd deze pagina in de gaten waar wij regelmatig een blog over ISL Online zullen plaatsen. Vandaag kun je de derde blog lezen.

Blog 3

ISO/IEC 27001:2013 Certificaat (Information Security Management)

De ISO 27001:2013 is een internationaal geaccepteerde maatstaf, en één van de wereldwijd meest erkende standaarden voor informatiebeveiliging. Dit certificaat specificeert heel nauwkeurig alle vereisten voor een alomvattend Information Security Management System (ISMS). Tevens schrijft het voor hoe organisaties informatiestromen beheren en er veilig mee omgaan. Dit certificaat wordt alleen toegekend aan díe organisaties die de strenge beveiligingsprocedures volgen, en na een grondig auditproces.

Het ISO/IEC 27001:2013 certificaat bevestigt ISL Online’s expertise op het gebied van informatiebeveiligingsbeheer en de toewijding door de gehele organisatie om beveiliging op het hoogste niveau te krijgen en te houden. Bovendien is hiermee aangetoond dat alle data bij ISL Online zeer goed beschermd zijn en veilig zijn.

Naast de ISO 27001 compliance, worden ISL Online’s interne procedures en het beveiligingsbeleid regelmatig vergeleken met de best practices die door SSAE 16 (SOC 2) worden aangedragen.

 

Poort Filtering

Goede remote desktop software werkt zonder firewall-aanpassingen!

Met ISL Online kan uw firewall zonder aanpassingen intact blijven omdat ISL Light automatisch een uitgaande verbinding opstart, in een poging een remote verbinding te maken via de poorten 7615, 80 en 443.

Grotere organisaties hebben echter normaal gesproken een bepaald beleid als het gaat om de configuratie van hun firewalls of proxies. Systeembeheerders willen misschien alleen poort 7615 openzetten om het ISL Online verkeer door te laten en de rest blijven filteren. Ze kunnen ook DNS name exception of IP name exception configureren.

Ongeacht de netwerkconfiguratie zullen de ISL Online applicaties automatisch altijd verschillende opties uitproberen om een werkend datatransport voor elkaar te krijgen (bijv. detecteren van proxy-instellingen, gebruiken van Win|Net, maken van een tunnel, gebruik maken van de wildcard DNS, etc.).

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring