Op 17 november 2015 organiseert DCC in samenwerking met Bitdefender een Security middag

Bitdefender heeft zich de laatste jaren meer en meer ontpopt als belangrijke speler in de malware bestrijding.

Zoek maar eens een willekeurige test op (bijvoorbeeld op AV-TEST) en u zult zien dat Bitdefender altijd in de hoogste regionen scoort qua detectie en verwijdering.

Onlangs heeft Bitdefender een compleet nieuwe range aan software (bundels) uitgegeven waarmee u als wederverkoper op een moderne, makkelijke en betrouwbare manier uw klanten kunt beschermen. Er zijn MSP, cloud- en on premise oplossingen beschikbaar.

Twijfelt u aan uw huidige av-oplossing? Wenst u over te stappen op een volledige MSP oplossing? Of is het misschien eens tijd om te kijken hoe anderen het doen?

Kom dan naar onze informatiemiddag op 17 november in Hoofddorp en ontmoet de teams van DCC Nederland (de distributeur voor alle zakelijke en MSP oplossingen van Bitdefender) en Bitdefender.

Wat kunt u verwachten?

In een informele sfeer kunt u zien wat de nieuwe software te bieden heeft. Overtuig u van de voordelen van een partnerschap en bekijk de mogelijkheden van het MSP model voor bescherming van alle werkstations, servers en Exchange mailboxen op basis van maandelijkse afrekening.

Aan gezelligheid zal het niet ontbreken…..

Inschrijven

Helaas, ik ben verhinderd

De informatiemiddag vindt plaats op 17 november 2015 vanaf 13:30 tot 18.00 uur, het exacte programma ontvangt u na inschrijving.

Tot dan!

Volker Ladage

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring