Bitdefender business packs

De tijd dat een virus redelijk onschuldig was en alleen maar een “flauwe” melding op het scherm gaf ligt helaas al ver achter ons.

DCC Example fake virus prompt

Tegenwoordig gaat er heel veel geld om in het exploiteren van malware. Er komen dagelijks zo’n 280.000 nieuwe kwaadwillende programma’s op de markt. Het hebben van een antivirusoplossing die alleen werkt met zogenaamde signature files is allang niet meer afdoende om enige kans te maken ransomware bedreigingen het hoofd te kunnen bieden. Bitdefender heeft deze trend jaren geleden al onderkend en begrijpt dat de oplossingen voor ondernemingen van nu verder moeten gaan dan de basisdetectie van virussen en het voorkomen van infecties. Dat de aanpak van Bitdefender zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit het feit dat Bitdefender de afgelopen jaren steevast door onafhankelijke AV testcentra zoals AV-test.org onderscheiden wordt. Bitdefender kent behalve een pay-as-you-g(r)ow model ook een aantal specifieke bedrijfsbundels. Wij informeren u graag welk model of welke bundel het best aansluit op uw behoeftes:

 

Maak kennis met Bitdefender GravityZone

Bekijk de video!

 

Ontdek meer over Bitdefender

Global Protective Network

Met een wereldwijd netwerk van 500 miljoen machines, heeft Bitdefender de grootste security delivery infrastructure ter wereld. Bitdefender heeft 100 miljoen nodes meer dan de naaste concurrent.

Het Bitdefender Global Protective Network (GPN) voert 7 miljard zoekopdrachten per dag uit en maakt gebruik van specifieke modellen en geavanceerde zelflerende algoritmen om malware patronen te isoleren.

Dit zorgt voor real-time bescherming tegen elke bedreiging. Het systeem detecteert, anticipeert en neemt actie om zelfs de nieuwste gevaren (waar ook ter wereld) het hoofd te bieden en dat in slechts 3 seconden. Het werkt de reputatie van apps, e-bronnen en websites bij, en stuurt waarschuwingen uit.

Endpoint Security Tools

De intelligente GravityZone security agent beoordeelt de host machine tijdens de installatie om zichzelf in optimale vorm te configureren en past zijn gedrag aan op basis van de toegankelijkheid van het endpoint. Beheerders configuren de security instellingen via policies per computer of verzameling van computers.

De security taken van de Bitdefender Endpoint Security Tools (zoals On Access scanning) kunnen gebruik maken van de resources van de lokale machine of toevertrouwd worden aan het Bitdefender Global Protective Network (in-the-cloud scanning). Vanaf de Advanced Business Security licentie kunnen de taken ook volledig ontsloten worden naar speciale (on premise) security servers.

Smart Centralized Scanning

Bitdefender is de eerste security leverancier die het mogelijk maakt (sinds 2011) om het scannen volledig te offloaden naar Security Virtual Appliances. Het scanproces wordt daarmee gecentraliseerd. De volledige omgeving wordt zo beschermd in plaats van elke fysieke of virtuele machine individueel te beschermen. De gecentraliseerde security servers verwerken de meeste antimalware processen en ontlasten daarmee de fysieke of virtuele machine.

Photon

De door Bitdefender ontwikkelde Photon technologie leert op basis van gebruikspatronen en softwareconfiguratie en optimaliseert het gebruik van resources om toepassingen te kunnen monitoren. Het bespaart computer resource omdat de focus ligt op toepassingen die als gevaarlijk aangemerkt zijn.

Zero-Day Threat Protection

De proactieve detectie technologie van GravityZone maakt gebruik van geavanceerde heuristische methoden om zero-day dreigingen in real-time te detecteren. Het analyseert het gedrag van een toepassing in een zogenaamde ‘sandbox’, voordat de wordt toegestaan op het besturingssysteem uitgevoerd te worden. Daarna wordt de toepassing gevolgd en gecontroleerd zolang deze actief is.

Real-Time Messaging Protection

Bitdefender´s heuristische antispam-technologie detecteert nieuwe en onbekende spam. Om real-time bescherming te garanderen, vergelijkt het systeem grote hoeveelheden spam-berichten, en leert om onderscheid te maken tussen ongewenste en legitieme e-mails.

Het herkent nieuwe spam door zelfs de meest subtiele overeenkomsten met oudere ongevraagde berichten waar te nemen. Op basis van het Bitdefender Global Protective Network biedt het de meest krachtige bescherming tegen spam en phishing pogingen.

Doe nu gratis de Bitdefender Quickscan

bitdefender-quickscan

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring