Bitdefender test: de hoogste score!

Alwéér is de antivirusoplossing van Bitdefender als beste getest door de AV-test! Deze keer heeft de AV-test zakelijke antivirussoftware voor Windows-werkstations vergeleken.

Bitdefender als beste getest door AV TESTBitdefender

Bekijk ook de andere tests, dan zal je opvallen dat Bitdefender altijd hoog scoort en dat het niet om een sporadische uitschieter gaat!

Nieuwe Bitdefender software

Bitdefender heeft recentelijk een nieuwe generatie software uitgebracht waarmee je in elke situatie je klanten eenvoudig kunt bedienen.
Er zijn licenties beschikbaar met centraal management op locatie of in de Bitdefender Cloud. Er zijn ook oplossingen beschikbaar met geïntegreerde Exchange-beveiliging. Daarnaast biedt Bitdefender, als ondermeer gecertificeerde vmWware-partner, beveiliging van virtuele omgevingen en mobile devices.

Ook voor resellers die als Managed Service Provider fungeren, is er een interessante Bitdefender-oplossing! Het maandelijks groeiende aantal agents in de MSP-console bewijst de snel stijgende populariteit van deze oplossing. Overigens kun je met deze Bitdefender Cloud Security for MSP ook heel eenvoudig particuliere klanten bedienen. Voordeel: licenties lopen gewoon door en kunnen niet buiten de reseller om direct bij de fabrikant door de eindgebuiker worden verlengd.

Daarnaast biedt Bitdefender sinds kort naadloze integratie met de IT Management Platforms van Kaseya en Connectwise.

Symantec-licentiebeleid

In de afgelopen drie weken benaderden verschillende resellers ons naar aanleiding van wijzigingen in het Symantec-licentiebeleid. Het lijkt erop dat aan jullie MKB-klanten de Enterprise-oplossingen aangeboden dient te worden. Veelal kleinere organisaties zitten hier natuurlijk niet op te wachten want dit brengt flinke kosten met zich mee.

Contacteer ons!

Ben je nieuwsgierig naar Bitdefender? Bel even of stuur ons een mailtje. Als enige Nederlandse distributeur voor alle zakelijke oplossingen van Bitdefender hebben wij alle kennis in huis om je hierover meer te vertellen. Een gesprek en een mogelijke test zijn uiteraard altijd vrijblijvend.

Maar pas op: eenmaal geproefd werkt vaak ook gelijk verslavend!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring