GFI LanGuard

GFI LanGuard’s patchbeheer en netwerkscanner zorgen voor beveiliging zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

LanGuard Features

Netwerkscanner

Computers en mobiele apparaten scannen op vulnerabilities.

GFI LanGuard scant uw besturingssysteem, virtuele omgeving en geïnstalleerde toepassingen. Meer dan 60.000 kwetsbaarheden worden beoordeeld in het netwerk, waaronder in virtuele omgevingen, mobiele apparaten, pc’s en netwerkapparaten zoals switches, routers, toegangspunten en printers.

Automatisch patchbeheer

Patchbeheer voor Windows®, Mac OS® en Linux®.

Patchbeheer is van essentieel belang voor uw bedrijf. Inbreuk op de netwerkbeveiliging wordt meestal veroorzaakt door ontbrekende netwerkpatches. GFI LanGuard scant en detecteert kwetsbaarheden voordat hier misbruik van kan worden gemaakt.

Netwerkcontrole

Een gedetailleerde analyse van de status van uw netwerk.

Controle op toepassingen of configuraties die een beveiligingsrisico vormen. Maar ook een compleet overzicht van alle toepassingen in uw netwerk: hardware, mobiele apparaten, status van beveiliging, welke poorten open zijn, bestaande diensten op uw computers.

Award-winning Network Security Scanner and Patch Management software.
Wanneer patches niet geautomatiseerd worden gedaan, worden risico’s steeds groter. Met een patchbeheersysteem is de beveiliging gegarandeerd. En dát terwijl het u veel minder aan resources kost.

Uw eigen rapporten maken, het controleren van uw netwerk en het handmatig uitvoeren van patches.. die dagen zijn echt voorbij.

Door dit soort bedrijfskritieke taken te automatiseren, bespaart u tijd en zorgt u ervoor dat uw systemen stabiel, veilig en compliant zijn.

 
Belangrijke voordelen:

Geen handmatige patching meer. Uw omgeving is op alle tijden gepatched.

Veel minder downtime door malware issues.

Veel minder virus infecties, kwaadaardige aanvallen en dataverlies of -diefstal.

Minder resources kwijt aan het repareren van apparaten, daar patches inherente problemen kunnen oplossen.

In-depth informatie

WHITEPAPER

In 6 stappen naar effectief Patch Management

Effectieve netwerkpatching is een onmisbaar onderdeel in elke cybersecurity strategie. Volg het 6-stappenplan!

PRODUCT REVIEW

LanGuard review door Brien M. Posey

“I found it to be mostly intuitive, and I think that it would do an excellent job of helping administrators to figure out which computers on their networks require attention.”

Een interface met krachtige mogelijkheden speciaal ontworpen voor uw business.

Zelf aan de knoppen

Krachtig interactief dashboard

Houd overzicht van de huidige beveiligingsstatus en wijzigingen door de tijd heen. Informatie wordt gedetailleerd weergegeven, van beveiliging in het gehele netwerk tot afzonderlijke veiligheidsscans.

Ondersteunt Microsoft®, Mac OS X® en Linux®

GFI LanGuard is ontworpen voor zowel Windows, als Linux en Apple OS X systemen. Welk systeem u ook gebruikt, u beschikt over alle functionaliteit en tools die u nodig heeft.

Patchbeheer voor toepassingen van derden

Scant niet alleen op ontbrekende patches voor besturingssystemen, maar ook voor software van een groot aantal leveranciers.
Voorbeelden
GFI LanGuard biedt ondersteuning voor een groot aantal populaire toepassingen van derden. Denk bijvoorbeeld aan Apple QuickTime®, Adobe® Acrobat®, Adobe® Flash® Player, Adobe® Reader®, Shockwave® Player, Mozilla Firefox®, Mozilla Thunderbird®, JavaTM Runtime en nog vele andere.

Krachtige rapporten

LanGuard bevat een rapportage-generator waar u gedetailleerde informatie vindt over de gezondheid van uw systemen.

Volledig of losse onderdelen scannen

Hoewel u met LanGuard volledige scans van alle computers in uw netwerk kunt uitvoeren, zijn er verschillende scanprofielen mogelijk. Bijvoorbeeld handig als u iets specifieks wilt controleren, zonder de tijd kwijt te zijn om alles te scannen.

Zelf in controle

LanGuard downloadt patches automatisch, maar de beheerder heeft controle over het downloadproces. Een beheerder kan er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen patches van specifieke leveranciers of voor specifieke producten te downloaden.

30 dagen GRATIS trial

Nieuwsgierig na het lezen van onze informatie? Maar nog niet zeker of het de juiste keuze voor uw bedrijf is? Dat snappen wij! Daarom biedt GFI een gratis proefperiode aan. In de trial kunt u LanGuard 30 dagen lang volledig uitproberen en zelfs gebruikmaken van support! Vul nu het contactformulier in en vraag direct uw trial aan.

P.S. Wij delen gegevens nooit met derden en vallen u nooit lastig met vervelende mails.

Vraag hier uw GRATIS LanGuard trial aan!

8 + 7 =

Wat zeggen gebruikers?

GFI LanGuard Reviews

Beveiligingsupdates komen heel vaak voor bij veel producten die we gebruiken. En als die programma’s niet geüpdatet worden, kunnen we ze soms niet gebruiken. Nu dat software wordt bijgewerkt met GFI LanGuard, kunnen we erop vertrouwen dat een programma werkt, omdat het up-to-date is.

Ik kan met LanGuard voor alle 12 werkstations zorgen met een minimale hoeveelheid tijd, die is afgenomen tot een paar minuten per week.

Rob Carruthers

Huisarts, Bayview Medical Clinic

Een van de mooie dingen van LanGuard is dat het heel eenvoudig te implementeren is en meteen op kwetsbaarheden begint te scannen. De mogelijkheid om verschillende beveiligingsgroepen toe te voegen, maakt het voor ons heel handig.

Zo kunnen we netwerken van klanten up-to-date en volledig gepatcht houden en scannen op bekende kwetsbaarheden. Dingen als open poorten zijn gesloten en er wordt geen software geïnstalleerd, dat het bedrijf niet wil.

Bruce Naylor

IT Security Business, FrugalBrothers Software

GFI LanGuard is eenvoudig te installeren en eenvoudig te begrijpen zonder documentatie of training. Het biedt daarbij een to-the-point management rapportage. En het kan goed geïntegreerd worden met ons Windows-netwerk.

We identificeren met LanGuard frauduleuze apparaten en passen kritieke patches toe buiten de normale patchcycli. LanGuard heeft ons veel tijd bespaard dankzij de geautomatiseerde processen.

Richard Bevan

IT Security Manager, National Theatre in Londen

GFI Partner Program

Voordelen voor IT resellers

GFI Software is een van de internationale marktleiders op het gebied van software voor netwerkbeveiliging, contentbeveiliging en messaging. Pluk de vruchten van GFI’s ervaring, expertise en reputatie en word reseller!

Bekroonde beveiligingssoftware voor uw klanten

Met het GFI Reseller Programma helpt u in de eerste plaats uw klanten! De bekroonde beveiligingssoftware stelt u in staat om eenvoudig security- en messagingproblemen van uw MKB klanten direct op te lossen.

Groeien met uw bedrijf

Bij GFI ontvangt u hoge marges op uw sales en profiteert u van licentie-inkomsten.

Profiteer van de vele producten

GFI Software heeft veel waardevolle producten in haar arsenaal. Als reseller hoeft u geen verschillende merken eigen te maken om klanten te voorzien van goede email-, content- en netwerkbeveiliging.

Voeg eigen waarde toe en vergoot uw inkomsten

GFI verkoopt geen diensten, enkel software. GFI Partners kunnen zelf installatie, hulp en beheerservice aan hun klanten aanbieden en zo hun inkomsten vergroten.

Easy to Sell

GFI producten maken het verkoopproces gemakkelijk: ze zijn scherp geprijsd, bevatten vele waardevolle features en zijn welbekend – meer dan 500.000 netwerkbeheerders over de hele wereld gebruiken GFI-producten. Lift mee op de gevestigde naam van GFI Software en vergemakkelijk uw salesproces.

Producten volledig toegespitst op MKB

In tegenstelling tot softwarebedrijven die zich richten op grote bedrijven en lite versies uitbrengen voor de MKB markt, is GFI er altijd voor het MKB geweest. Hun producten zijn volledig toegespitst op de MKB-markt en ook geprijsd met het oog op de beperkte IT-budgetten van MKB-bedrijven.

Profileren als GFI specialist

Door ervaring op te bouwen en/of uw portfolio uit te breiden met meer GFI producten kunt u zich naar (potentiële) klanten toe profileren als betrouwbaar Expert in de producten van GFI. Maak hierbij gebruik van het GFI logo en uw partner certificaat en laat uw expertise spreken.
Maar er zijn meer voordelen!
"
Niet alleen de producten van GFI maken het aantrekkelijk om GFI Reseller te worden. Ook het GFI Partner Programma is er volledig op gericht om u te ondersteunen. Daarnaast staan wij als GFI distributeur altijd voor u klaar.

Partners kunnen bouwen op DCC Nederland

DCC Nederland is al 15 jaar distributeur van GFI Software. Wij hechten veel waarde aan onze resellers en partners en zijn graag aanspreekpunt waar u dat nodig hebt. Wij dragen bij met onze technische en inhoudelijke kennis van de GFI producten. Kunnen ondersteunen bij het voortraject en de implementatie bij klanten. Geven training en advies en bieden ondersteuning in het verkoop- en marketingproces.

GFI is een betrouwbare partner voor resellers

GFI vertrouwt de sales volledig toe aan haar distributeurs en resellers. Met hun partnerprogramma zetten zij zich maximaal in om partners bij te staan in het salesproces.

Toegang tot Reseller Portal

Resellers ontvangen een eigen toegang tot het reseller portal dat dagelijks door een speciaal Channel Marketing Team geüpdatet wordt met nieuwe (promotie)materialen.

Altijd actueel met reseller nieuwsbrief

Met de Reseller Nieuwsbrief heeft u altijd actuele informatie om uw klanten van de juiste data en nieuwe mogelijkheden te voorzien.

Bronze Reseller worden vanaf entry level

GFI Software biedt een laagdrempelig instapprogramma. Wanneer de beoogde reseller de software van GFI heeft beoordeeld, wordt deze toegelaten als Bronze Reseller.

Opklimmen tot Silver of Gold Partner

Het Reseller Programma van GFI biedt verschillende partnermogelijkheden en bijbehorende voordelen op basis van commitment en prestaties. Start eenvoudig als Bronze Reseller en klim op tot Silver of Gold Partner!

De vele voordelen voor GFI Partners

Alle partners (Gold, Silver en Bronze) komen in aanmerking voor training, productcertificatie, gratis evaluaties van software en ondersteuning bij de verkoop. Gold/Silver partners ontvangen bijkomende voordelen zoals technische certificatie, channel account management en gekwalificeerde leads.

Stel ons een vraag!

Er is zoveel te vertellen over de voordelen van GFI LanGuard. Zit u nog vol met vragen? Stel ze ons! U kunt met ons chatten, bellen naar 023 555 3220 of stuur ons een mailtje via de knop hieronder.

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring