Bitdefender Advanced Threat Security

Dat een antivirusoplossing nodig is dat weten we ondertussen wel. En dat cybercriminelen steeds weer nieuwe aanvalstechnieken ontwikkelen is ook bekend.

Bescherming op basis van signatures alleen is echter allang niet meer afdoende. De betere antivirusoplossingen bieden machine learning en blijven innoveren om gelijke tred te houden met de cybercriminelen of liever nog, ze een stap voor te blijven.

Bitdefender logo

Met Bitdefender’s gelaagde aanpak kun je van een basis bescherming opschalen naar een state of the art antivirusoplossing rekening houdend met de risico’s en het beschikbare budget.

Binnen deze gelaagde aanpak past zeker ook de Advanced Threat Security (ATS) module. Waar we van oudsher bestanden controleren op aanwezige virussen, of processen die opgestart worden in de gaten houden, gaat ATS een stap verder: al voordat een proces of script opgestart wordt worden analyses uitgevoerd.

Met deze hyperdetect functionaliteit kunnen we onder andere fileless attacks in een pre-execution fase herkennen en afstoppen. Verdachte activiteiten kunnen door middel van SandBoxing tot in detail bestudeerd worden, waarbij het gedrag uitvoerig gedocumenteerd wordt door middel van reporting.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in!

  Bedrijfsnaam *

  Contactpersoon *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Interessegebieden

  Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring