Thycotic voor MSP’s

Als Managed Service provider treed je op als de IT-afdeling van je klanten. Hierdoor heb je toegang tot alle belangrijke systemen van de klant. Je klant verwacht dat je alle inloggegevens beveiligd bewaard en met Secret Server ben je hiertoe in staat.

 

Features

Thycotic MSP

Secret Server

Krachtige en makkelijk te gebruiken Privilege Access Management (PAM) oplossing, waarmee wachtwoorden en privileged accounts beveiligd worden. Geschikt voor bedrijven van iedere grootte, zowel on premise als in de cloud.

Privilege Manager

Alles in één oplossing voor least privilege management en threat intelligence, maar ook voor het toestaan van applicaties binnen de omgeving (Whitelisting, Greylisting, Blacklisting). Met naadloze integratie tussen verschillende afdelingen zoals security teams, helpdesk, support en business gebruikers. Zo wordt de productiviteit nooit benadeeld!

Privilege Behavior Analytics

Door geavanceerde Machine Learning en analytics zal verdacht gedrag automatisch herkend worden. Zo kan er geen misbruik gemaakt worden van het privilege account. Business continuïteit wordt gewaarborgd met real-time alerts die ervoor zorgen dat er snel actie ondernomen kan worden bij een aanval.

Waarom kiezen voor Thycotic MSP?

Met het Thycotic MSP licentiemodel wordt het mogelijk gemaakt om makkelijk en snel te starten met Privilege Account Management. Een oplossing die zowel in de cloud als on-premise wordt aangeboden. De Thycotic MSP edities bieden toegang tot distributed engines die geïnstalleerd kunnen worden op de omgeving van de klant. Hierdoor kunnen services als Account Discovery, Access Auditing en geautomatiseerde wachtwoordroulatie lokaal ingesteld worden bij de klant.

Secret passwords

Wachtwoorden delen met het team

Secret Server maakt her mogelijk dat wachtwoorden gedeeld kunnen worden met het team. Zonder dat iedereen de wachtwoorden ziet, kan er toch efficiënt gewerkt worden. En dat zonder verlies in productiviteit!

Permissions

Rechten per gebruiker

Met permissies zorg je ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de systemen. Door rechten per gebruiker toe te voegen of te verwijderen ben je er altijd zeker van dat alleen de juiste gebruikers toegang hebben.

Logs

Monitor gebruikers

Activiteiten van gebruikers kunnen eenvoudig gelogd en gemonitord worden. Zo kan er altijd worden aangetoond wat er precies gebeurd is, in het geval dat er iets mis is gegaan.

De voordelen van Thycotic

Perfect voor Managed Service Providers

Zekerheid dat iedereen de juiste toegangsrechten heeft om zijn werk te doen.

Lever Privilege Account Management als een service naar je klanten en voeg het toe aan je bestaande portfolio van diensten en producten.

Geen extra werk door handmatig de toegang van de accounts in te stellen.

Sla alle informatie veilig en encrypted op in het PAM systeem.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Ons team helpt je graag aan meer informatie over onze beveiligingsoplossingen! Tijdens kantooruren kun je ook altijd live chatten met 1 van onze medewerkers en je vragen stellen.

Probeer het uit!

Meer weten over hoe u als MSP Thycotic in kan zetten? Dat kan! Neem contact op en wij voorzien je graag van meer informatie en een gratis proefperiode!

Stel ons een vraag!

Wil je meer weten over deze software? Of zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten welk pakket bij je past? Of misschien kunnen we je wel helpen met de verschillen tussen de softwaremerken? Chat met ons, bel of stuur eenvoudig een mailtje!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring