Hornetsecurity Managed Email Security

Cloud Security uit een andere dimensie -Hornetsecurity zorgt voor efficiënte en veilige communicatie via email en op internet – zonder hardware, software en onderhoud. 

Features

Volledige E-mail Security

Spam en virus filter

Beveiligt email communicatie en beschermt uw inbox tegen ongewenste berichten. Op de eenvoudigste manier zonder de controle uit handen te geven.

Advanced Threat Protection

Beschermt tegen gerichte en geïndividualiseerde aanvallen zoals CEO-fraude, ransomware, phishing en blended attacks.

Email encryption

De voordelige en automatische email encryptie service beschermt inkomende en uitgaande emails tegen phishing en fraude.

Email archive

Moeiteloos archiveren van email: Archiveert al uw inkomende en uitgaande e-mails in veilige datacenters op een manier die data integriteit en naleving van toepasselijke wetten garandeert.

Email continuity

Een stand-by systeem voor noodgevallen. De service is binnen enkele seconden geactiveerd. Zo blijft uw mailcommunicatie in geval van een storing gewoon werken.

Encrypted cloud storage

Hornetdrive is een volledig versleutelde online opslagoplossing. Door EuroCloud bekroond in de categorie “Best SaaS Service on the Market”.

Hosted Exchange

Voor probleemloos, veilig en comfortabel email verkeer. Hosted Exchange is de ideale oplossing, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven.

Email Signature and Disclaimer

Snel en eenvoudig uniforme en wettelijk conforme e-mailhandtekeningen en disclaimers voor het hele bedrijf.

Waarom kiezen voor Hornetsecurity?

Hornetsecurity’s spamfilter biedt de hoogste detectiepercentages in de markt: een gegarandeerde spamdetectie van 99,9% én een virusdetectie van 99,99%. Het beschermt de e-mailserver tegen DDoS-aanvallen en gebruikers tegen phishing-e-mails.

Bescherming tegen schadelijke e-mails

Spam & Virus Filter

De multi-stage filter van Hornetsecurity blokkeert al 95% van alle spam bij aankomst. De overige berichten worden onderworpen aan een grondige analyse. Schone berichten worden afgeleverd, de rest belandt in quarantaine. Met het spamrapport kunt u vervolgens beslissen of de e-mails in de inbox worden afgeleverd of na enige tijd worden verwijderd.

Bescherming tegen gerichte aanvallen & ransomware

Advanced Threat Protection

Hornetsecurity ATP integreert naadloos in het spam- en virusfilter. Mails die dit eerste examen met goed gevolg hebben afgelegd zullen verdere gedetailleerde analyses ondergaan. Onder andere opent de service de bijgevoegde bestanden en wordt het gedrag van deze service nauwlettend gecontroleerd.

Alle e=mail communicatie gecodeerd

Email Encryption Service

De Email Encryption Service van Hornetsecurity draagt zorg voor alle aspecten van het certificaatbeheer voor klanten. Versleuteling, decodering en handtekeningprocessen zijn volledig geautomatiseerd en transparant, zonder tussenkomst van de gebruiker.

Volledig automatische e-mail archivering

Email Archiving Service

Aeternum maakt een kopie van elke e-mail, zowel inkomend als uitgaand. Deze kopieën worden vervolgens opgeslagen op de Hornetsecurity servers, ongewijzigd en onveranderbaar. Dit proces is volledig geautomatiseerd en wordt uitgevoerd zonder tussenkomst van beheerders of Hornetsecurity.

Control Panel

Eenvoudig in gebruik én beheer

Beheer uit handen

Administrators hoeven zich niet langer zorgen te maken over installaties, updates en monitoring. Hornetsecurity zorgt 24/7 voor beheer en monitoring.

Overzicht in Control Panel

In het Configuratiescherm hebben gebruikers en beheerders een overzicht van het volledige e-mailverkeer. De tekstzoekfunctie helpt gemakkelijk bij het vinden van e-mails, die vervolgens kunnen worden afgeleverd, geclassificeerd als spam of in een zwarte of witte lijst worden geplaatst.

Nooit e-mails kwijt

Als uw e-mailserver niet beschikbaar is, worden inkomende e-mails maximaal 7 dagen bewaard en automatisch bezorgd wanneer de server weer wordt ingeschakeld.

Altijd up-to-date, dankzij de active directory koppeling

Met de active directory koppeling worden gemaakte handtekeningen automatisch aangevuld met gebruikersgegevens uit het active directory profiel. Alle aanpassingen, zoals een verandering van telefoonnummer, worden direct via de LDAP-synchronisatie bijgewerkt.

Makkelijk definiëren en automatiseren

Voor elke gebruiker in de Active Directory kan een individuele handtekening en disclaimer worden aangemaakt, die kan worden opgeslagen voor een bepaalde periode.

Spam eenvoudig beoordelen en herstellen

Spam wordt automatisch uitgefilterd. Mocht een gewenst bericht in quarantaine worden geplaatst, dan kan het met slechts één klik worden hersteld vanuit het beknopte spamrapport.

Packages

Voor iedereen een passend pakket

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Ons team helpt je graag aan meer informatie over onze beveiligingsoplossingen! Tijdens kantooruren kun je ook altijd live chatten met 1 van onze medewerkers.

Probeer het uit!

Het kan niet eenvoudiger:
Selecteer de juiste 365 Total Protection-oplossing en start onmiddellijk een trial! Gratis en niet-bindend gedurende 14 dagen.

Stel ons een vraag!

Wil je meer weten over Hornetsecurity? Of zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten welk pakket bij je past? Of misschien kunnen we je wel helpen met de verschillen tussen Hornetsecurity en andere mailbeveiliging? Chat met ons, bel of stuur eenvoudig een mailtje!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring