Cloud Security uit een andere dimensie

Hornetsecurity zorgt voor efficiënte en veilige communicatie via email en op internet – zonder hardware, software en onderhoud.

Spam en virus filter

Beveilig uw email communicatie en bescherm uw inbox tegen ongewenste berichten. Op de eenvoudigste manier zonder de controle uit handen te geven.

Advanced Threat Protection

Bescherm uw bedrijf tegen gerichte en geïndividualiseerde aanvallen zoals CEO-fraude, ransomware, phishing en blended attacks.

Email encryption

De voordelige automatische email encryptie service beschermt inkomende en uitgaande emails tegen phishing en fraude.

Email archive

Moeiteloos archiveren van email: Archiveer al uw inkomende en uitgaande emails in veilige datacenters op een manier die data integriteit en naleving van toepasselijke wetten garandeert.

Email continuity

Een stand-by systeem voor noodgevallen. Onze service is binnen enkele seconden geactiveerd en zorgt ervoor dat uw email communicatie in geval van een storig blijft werken.

Encrypted cloud storage

Hornetdrive, de volledig versleutelde online opslagoplossing is door EuroCloud bekroond in de categorie “Best SaaS Service on the Market”.

Hosted Exchange

Voor probleemloos, veilig en comfortabel email verkeer – Hosted Exchange is de ideale oplossing, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven.

Email Signature and Disclaimer

Hornetsecurity biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig uniforme en wettelijk conforme e-mailhandtekeningen en disclaimers voor het hele bedrijf op te zetten.

Lees meer in de Product Data Sheet