BlackFog for MSP

BlackFog is opgericht om de strijd aan te gaan met het groeiende aantal bedreigingen voor jouw persoonlijke data, maar ook die van het bedrijf. Hackers dringen jouw netwerk binnen, maar BlackFog laat ze niet ontsnappen.

Features

3 peilers van bescherming

BlackFog’s aanpak van verschillende lagen verdedigt jouw netwerk tegen ransomware, spyware, malware, phishing en het verzamelen van privacy gegevens. BlackFog houdt wereldwijd 24 miljoen bedreigingen tegen op desktop en mobiele endpoints. Op deze manier beschermt BlackFog jouw organisatie en versterkt het de na te leven regelgeving.

Threat Protection

Threat Protection

Bescherm uw intellectuele eigendom en de risico’s die samenhangen met industriële spionage door schadelijke activiteiten op het eindpunt te voorkomen.
Data Privacy

Data Privacy

Voorkom het ongeoorloofd verzamelen en verzenden van gebruikersgegevens.
Data Breach

Data Breaches

Voorkom cyberaanvallen en bewaak de exfiltratie van gegevens van elk netwerk. Zo wordt naleving van wereldwijde privacy- en gegevensbeschermingsregels gegarandeerd.

Waarom kiezen voor BlackFog for MSP?

BlackFog is opgericht in 2015 om de strijd aan te gaan met het groeiende aantal cyberaanvallen. Ze laten hackers niet ontsnappen met jouw persoonlijke gegevens zodat jouw privacy gewaarborgd blijft.

Beheer alle klanten vanaf één console

De MSP oplossing biedt een gecentraliseerd “threat management console” voor alle klanten. Klanten kunnen hun eigen gebruikersaccount beheren terwijl de MSP het gehele klantenbestand kan beheren door middel van group-based management.

 

  1. Monitor elke klant per logische groep.
  2. Voorziet in een dashboard voor elke klant.
  3. Voorziet in een totaaloverzicht over alle klanten
  4. Creëer en beheer instellingen per klant.
  5. Instellingen die zorgen voor een snelle onboarding.
BlackFog Dashboard
BlackFog Dashboard

Geconsolideerd Dashboard

Elke klant ontvangt een threat dashboard voor hun eigen business terwijl de MSP een geconsolideerd overzicht heeft over al hun klanten.

MSP’s kunnen gebeurtenissen en apparaten in de hoofdweergave filteren met eenvoudige query’s of kiezen uit één van de vooraf gedefinieerde filters in elke weergave.

Beheer verschillende besturingssystemen.

Met BlackFog for MSP kun je verschillende besturingssystemen beheren. Zo is BlackFog for MSP onder andere geschikt voor:

 

  • Windows 7 SP1 of later;
  • MacOS 10.11.5 of later;
  • iOS 11 of later;
  • Android 5.0 of later.
BlackFog Dashboard

Datasheet BlackFog for MSP

Wil je nog meer ontdekken van wat BlackFog for MSP voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Download dan direct de datasheet!

Contact

Geïnteresseerd in BlackFog?

Neem contact op

Ons team helpt je graag aan meer informatie over onze beveiligingssoftware! Tijdens kantooruren kun je ook altijd live chatten met 1 van onze medewerkers om al jouw vragen te stellen.

Stel ons een vraag!

Wil je meer weten over dit product? Of zie je door de bomen het bos niet meer en wil je weten welk softwarepakket bij je past? Of misschien kunnen we je wel helpen met de verschillen tussen beveiligingsproducten en merken? Chat met ons, bel of stuur eenvoudig een mailtje!

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring