Bitdefender for MSP

Bitdefender msp oplossing: snellere en efficiëntere beveiliging

Op basis van unieke technologieën en een bijzondere architectuur biedt Bitdefender GravityZone een veel snellere en efficiëntere oplossing voor beveiligingsbeheer, in combinatie met als beste geteste antimalwarebescherming en topprestaties.

GravityZone-technologie

Alleen door middel van doorlopende innovatie kun je je in het snel ontwikkelende malwarelandschap staande houden en tegelijkertijd profiteren van een optimale combinatie van bescherming, prestaties en gebruiksgemak.

Dankzij de GravityZone-architectuur kan een organisatie de beveiligingsoplossing al binnen enkele uren implementeren, in plaats van in meerdere dagen.

Bitdefender Global Protective Network gebruikt intelligente leeralgoritmen en verspreidt wereldwijd binnen 3 seconden informatie over nieuwe bedreigingen.

Bitdefender Endpoint Security Tools past zichzelf automatisch aan virtuele of fysieke systemen aan en biedt de best mogelijke prestaties in elke omgeving.

Active Virus Control gebruikt doorlopende procesbewaking om zelfs de meest ongrijpbare bedreigingen te detecteren, terwijl de Photon-technologie het verbruik van systeembronnen optimaliseert door alleen potentieel schadelijke bestanden te scannen.

Het Bitdefender maandelijks afrekenmodel

biedt de voordelen van professionele beveiligingsoplossingen die on site kunnen worden uitgerold voor servers en werkstations, zonder bijkomende software-, hardware- of IT-personeelskosten. Dit is dan ook de ideale keuze voor bedrijven die uitkijken naar een betaalbare, krachtige, gemakkelijk te beheren en tegelijk flexibele beveiligingsoplossing. Het Bitdefender msp maandelijks afrekenmodel geeft bedrijven met één kantoor, met verschillende geografisch verspreide sites of gedecentraliseerde teams een globaal overzicht van de huidige beveiligingsstatus van het netwerk en van de gevaren.

Het beheer van beveiliging als een service, in ‘SaaS’-modus, vergt minder IT-investeringen, leidt tot directe besparingen en stelt bedrijven in staat om op hun kernactiviteit te focussen.

 

De volgende video geeft meer inzicht in Bitdefender Cloud Security:

Het Bitdefender maandelijks afrekenmodel biedt de volgende voordelen en functionaliteiten:

Stille en discrete beveiliging.

Het Bitdefender maandelijks afrekenmodel waakt over de veiligheid van elk systeem, maar is tegelijk stil en discreet – Er is geen enkele tussenkomst van de gebruiker vereist, want de analyses, de updates en de configuratiewijzigingen worden centraal beheerd en meestal op de achtergrond uitgevoerd. De Bitdefender GravityZone Cloud Console bevindt zich in de Bitdefender cloud en is op elk moment beschikbaar.

Beveiligingstechnologie van topklasse.

Bitdefender biedt bedrijven verschillende geavanceerde beveiligingsniveaus: antivirus, antispyware, antiphishing, opsporing van Trojaanse paarden/rootkits en een complete, persoonlijke, bidirectionele firewall met intrusiedetectie. De Bitdefender-technologie behaalde de afgelopen jaren vrijwel iedere test de maximale scores (zie avg-test.org) en werd uitgeroepen tot de beste verdediging tegen e-dreigingen van 2014.

Een oplossing op basis van de Gravity-architectuur.

De Bitdefender Gravity-architectuur maakt gecentraliseerd beheer van verschillende Bitdefender beveiligingsoplossingen mogelijk, inclusief oplossingen voor de beveiliging van virtuele omgevingen. Deze architectuur, die is opgebouwd rond virtuele containers en als ‘kant-en-klare’ oplossing kan worden uitgerold, stelt grote ondernemingen en dienstenaanbieders in staat om hun klanten uitermate schaalbare oplossingen aan te bieden voor een complete beveiliging.

Als de beveiligingsbehoeften veranderen, is een upgrade of capaciteitsuitbreiding van de Bitdefender GravityZone Cloud Console niet nodig, want deze functionaliteiten en de uitbreidingscapaciteit die de klant van professionele beveiligingsoplossingen mag verwachten, zijn standaard beschikbaar. Dankzij de Bitdefender Gravity-architectuur voldoet Cloud Security for Endpoints aan de behoeften van bedrijven van elke omvang, inclusief zeer grote ondernemingen, op basis van één console die op maat kan worden aangepast.

De Bitdefender GravityZone Cloud Console levert controlediensten, genereert rapporten en waarschuwingen. Dat maakt deze oplossing bijzonder aantrekkelijk voor kleine en middelgrote ondernemingen, maar ook voor Managed Security Service Providers (MSSP), die de beveiligingsdienst aanbieden die door Bitdefender wordt gehost, of voor dienstenaanbieders en zeer grote bedrijven die de oplossing in hun eigen gevirtualiseerde datacenters hosten.

Optionele e-mail beveiliging en/of volume encryptie.

Als aanvulling op de virusbescherming biedt Bitdefender ook de mogelijkheid om tegen meerprijs (maar uiteraard ook maandelijks gefactureerd op basis van werkelijk gebruik) e-mail beveiliging en/of volume encryptie in te regelen. De e-mail beveiliging vindt plaats op de Exchange Server. Volume encryptie biedt uitgebreid beheer voor native tools zoals Bitlocker (Windows) en FileVault (Mac).

 

Bitdefender Full Disk Encryption datasheet:

Bitdefender Full Disk Encryption

 

Wil je een gratis 30-dagen trial aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Bedrijfsnaam *

Contactpersoon *

E-mail *

Telefoonnummer *

Interessegebieden
Hosted Email SecurityBitdefender MSP solutions