VIPRE by ThreatTrack Security

ThreatTrack Security, de fabrikant achter VIPRE Business Anti-virus, begrijpt de uitdagingen waarmee bedrijven en organisaties van alle grootten worden geconfronteerd bij de beveiliging van hun netwerken. We weten ook dat het cybercriminelen niet kan schelen of je een klein bedrijf of een Fortune 500 bedrijf bent. Voor hen ben je een doelwit. Bedrijven die niets of te weinig aan de verdediging van hun netwerken en pc’s doen, tegen de geavanceerdere malware-bedreigingen van vandaag, zijn de beste doelwitten van allemaal.

High performance anti-virus

VIPRE Business Premium is onze meest robuuste enterprise- en klein zakelijke antivirus oplossing die antivirus combineert met geïntegreerd patch management, Mobile Device Management (MDM). Deze kan PC’s, Macs, iPhones, iPads en Android-apparaten vanaf een centrale plek beheren. Lees hier meer over Business Premium.

VIPRE Antivirus Business is met een kleinere footprint antivirus- en Mobile Device Management (MDM) software die IT-beheerders in staat stelt om PC’s, Macs, iPhones, iPads en Android-apparaten centraal te beschermen. Lees hier meer over Antivirus Business.