GFI LanGuard

GFI LanGuard’s patchbeheer en netwerkscanner zorgen voor beveiliging zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

LanGuard Features

Netwerkscanner

Computers en mobiele apparaten scannen op vulnerabilities.

GFI LanGuard scant uw besturingssysteem, virtuele omgeving en geïnstalleerde toepassingen. Meer dan 60.000 kwetsbaarheden worden beoordeeld in het netwerk, waaronder in virtuele omgevingen, mobiele apparaten, pc’s en netwerkapparaten zoals switches, routers, toegangspunten en printers.

Automatisch patchbeheer

Patchbeheer voor Windows®, Mac OS® en Linux®.

Patchbeheer is van essentieel belang voor uw bedrijf. Inbreuk op de netwerkbeveiliging wordt meestal veroorzaakt door ontbrekende netwerkpatches. GFI LanGuard scant en detecteert kwetsbaarheden voordat hier misbruik van kan worden gemaakt.

Netwerkcontrole

Een gedetailleerde analyse van de status van uw netwerk.

Controle op toepassingen of configuraties die een beveiligingsrisico vormen. Maar ook een compleet overzicht van alle toepassingen in uw netwerk: hardware, mobiele apparaten, status van beveiliging, welke poorten open zijn, bestaande diensten op uw computers.

Award-winning Network Security Scanner and Patch Management software.
Wanneer patches niet geautomatiseerd worden gedaan, worden risico’s steeds groter. Met een patchbeheersysteem is de beveiliging gegarandeerd. En dát terwijl het u veel minder aan resources kost.

Uw eigen rapporten maken, het controleren van uw netwerk en het handmatig uitvoeren van patches.. die dagen zijn echt voorbij.

Door dit soort bedrijfskritieke taken te automatiseren, bespaart u tijd en zorgt u ervoor dat uw systemen stabiel, veilig en compliant zijn.

 
Belangrijke voordelen:

√ Geen handmatige patching meer. Jouw omgeving is op alle tijden gepatched.

√ Veel minder downtime door malware issues.

√ Veel minder virus infecties, kwaadaardige aanvallen en dataverlies of -diefstal.

√ Minder resources kwijt aan het repareren van apparaten, daar patches inherente problemen kunnen oplossen.

In-depth informatie

WHITEPAPER

In 6 stappen naar effectief Patch Management

Effectieve netwerkpatching is een onmisbaar onderdeel in elke cybersecurity strategie. Volg het 6-stappenplan!

PRODUCT REVIEW

LanGuard review door Brien M. Posey

“I found it to be mostly intuitive, and I think that it would do an excellent job of helping administrators to figure out which computers on their networks require attention.”

Een interface met krachtige mogelijkheden speciaal ontworpen voor uw business.

Zelf aan de knoppen

Krachtig interactief dashboard

Houdt overzicht van de huidige beveiligingsstatus en wijzigingen door de tijd heen. Informatie wordt gedetailleerd weergegeven, van beveiliging in het gehele netwerk tot afzonderlijke veiligheidsscans.

Ondersteunt Microsoft®, Mac OS X® en Linux®

GFI LanGuard is ontworpen voor zowel Windows, als Linux en Apple OS X systemen. Welk systeem u ook gebruikt, u beschikt over alle functionaliteit en tools die u nodig heeft.

Patchbeheer voor toepassingen van derden

Scant niet alleen op ontbrekende patches voor besturingssystemen, maar ook voor software van een groot aantal leveranciers.
Voorbeelden
GFI LanGuard biedt ondersteuning voor een groot aantal populaire toepassingen van derden. Denk bijvoorbeeld aan Apple QuickTime®, Adobe® Acrobat®, Adobe® Flash® Player, Adobe® Reader®, Shockwave® Player, Mozilla Firefox®, Mozilla Thunderbird®, JavaTM Runtime en nog vele andere.

Krachtige rapporten

LanGuard bevat een rapportage-generator waar u gedetailleerde informatie vindt over de gezondheid van uw systemen.

Volledig of losse onderdelen scannen

Hoewel u met LanGuard volledige scans van alle computers in uw netwerk kunt uitvoeren, zijn er verschillende scanprofielen mogelijk. Bijvoorbeeld handig als u iets specifieks wilt controleren, zonder de tijd kwijt te zijn om alles te scannen.

Zelf in controle

LanGuard downloadt patches automatisch, maar de beheerder heeft controle over het downloadproces. Een beheerder kan er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen patches van specifieke leveranciers of voor specifieke producten te downloaden.

GFI LanGuard of GFI Unlimited?

U kunt LanGuard los afnemen óf in een bundel van GFI Unlimited. In dit abonnement profiteert u van alle GFI-producten die u nodig heeft. Hoe meer producten u gebruikt, hoe meer u bespaart!

30 dagen GRATIS trial

Nieuwsgierig na het lezen van onze informatie? Maar nog niet zeker of het de juiste keuze voor jou bedrijf is? Dat snappen wij! Daarom biedt GFI een gratis proefperiode aan. In de trial kun je LanGuard 30 dagen lang volledig uitproberen en zelfs gebruikmaken van support! Vul nu het contactformulier in en vraag direct jouw trial aan.

P.S. Wij delen je gegevens nooit met derden en vallen je ook nooit lastig met vervelende mails.

Vraag hier jouw GRATIS LanGuard trial aan!

10 + 7 =

Wat zeggen gebruikers?

GFI LanGuard Reviews

Beveiligingsupdates komen heel vaak voor bij veel producten die we gebruiken. En als die programma’s niet geüpdatet worden, kunnen we ze soms niet gebruiken. Nu dat software wordt bijgewerkt met GFI LanGuard, kunnen we erop vertrouwen dat een programma werkt, omdat het up-to-date is.

Ik kan met LanGuard voor alle 12 werkstations zorgen met een minimale hoeveelheid tijd, die is afgenomen tot een paar minuten per week.

Rob Carruthers

Huisarts, Bayview Medical Clinic

Een van de mooie dingen van LanGuard is dat het heel eenvoudig te implementeren is en meteen op kwetsbaarheden begint te scannen. De mogelijkheid om verschillende beveiligingsgroepen toe te voegen, maakt het voor ons heel handig.

Zo kunnen we netwerken van klanten up-to-date en volledig gepatcht houden en scannen op bekende kwetsbaarheden. Dingen als open poorten zijn gesloten en er wordt geen software geïnstalleerd, dat het bedrijf niet wil.

Bruce Naylor

IT Security Business, FrugalBrothers Software

GFI LanGuard is eenvoudig te installeren en eenvoudig te begrijpen zonder documentatie of training. Het biedt daarbij een to-the-point management rapportage. En het kan goed geïntegreerd worden met ons Windows-netwerk.

We identificeren met LanGuard frauduleuze apparaten en passen kritieke patches toe buiten de normale patchcycli. LanGuard heeft ons veel tijd bespaard dankzij de geautomatiseerde processen.

Richard Bevan

IT Security Manager, National Theatre in Londen

Stel ons een vraag!

Er is zoveel te vertellen over de voordelen van GFI LanGuard. Zit je nog vol met vragen? Stel ze ons! Je kunt met ons chatten, bellen naar 023 555 3220 of stuur ons een mailtje via de knop hieronder.

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring