Antivirus voor bedrijven

Antivirus is de meest fundamentele beveiligingsoplossing, van cruciaal belang om aangesloten machines gevrijwaard te houden van malware. Met de toonaangevende antivirus-engine die wordt aangestuurd door Kaspersky Lab biedt GFI OneGuard een bescherming in real-time tegen de nieuwste bedreigingen. Met gebruik van agenten die op elk apparaat worden geïnstalleerd en beheerd vanaf een centraal dashboard kunt u scans, updates en elk aspect van virusbescherming beheren.

 Patch management

Software-updates zijn een essentieel verdedigingsmechanisme voor IT en ook noodzakelijk om functies toe te voegen, bugs te repareren en code te optimaliseren. Dit vormt ook een enorme overhead aan hulpbronnen die tijd en expertise nodig heeft voor de uitvoering. GFI OneGuard maakt gebruik van zelf ontwikkelde GFI LanGuard-technologie om de patchstatus te bewaken en patches uit te rollen naar honderden machines tegelijk. U hebt de volledige controle over dit platform aangezien patchbeheer volledig kan worden geautomatiseerd of, al naargelang de behoefte, handmatig kan worden bestuurd, allemaal vanaf een eenvoudige gecentraliseerde IU.

Inventarisatie van activa

Het kan nogal een uitdaging zijn om voor netwerkconfiguratiedoeleinden bij te houden wat precies op uw netwerk is aangesloten en waar dit zich bevindt. GFI OneGuard vergemakkelijkt dit proces dankzij onze engine die uw netwerk doorploegt op zoek naar aangesloten Windows-apparaten. GFI OneGuard kan hardware opsporen en rapporteren, evenals software, patchniveaus en nog veel meer, zelfs op systemen op afstand!