GFI MailEssentials

MailEssentials – Blokkeer spam en bescherm uw netwerk tegen bedreigingen in e-mail
GFI MailEssentials biedt antispam en e-mailbeveiliging voor uw mailservers

 

Krachtige antispam voor bedrijven
Deze oplossing met VBSpam-certificering maakt gebruik van meerdere antispamfilters die de SpamRazer-technologie, greylisting, filtering op basis van IP-reputatie, Bayesiaanse filtering en andere geavanceerde technologieën combineert. Hierdoor bedraagt de spamdetectiegraad meer dan 99% en is het aantal valse positieven minimaal, zodat belangrijke e-mails veilig worden afgeleverd.

Gebruik meerdere antivirusengines
Met meerdere antivirus-engines kost het veel minder tijd om de nieuwste virushandtekeningen te ontvangen, waardoor sneller kan worden gereageerd op de nieuwste dreigingen. Aangezien elke engine zijn eigen heuristiek en detectiemethodes heeft, krijgt u voor uw omgeving een maximale bescherming.

Implementeert een beleid voor e-mailinhoud
Implementatie van een gedetailleerd, op gebruikers gebaseerd beleid voor e-mailinhoud stelt u in staat om controle uit te oefenen over inhoud die via e-mail uw netwerk binnenkomt en verlaat. Deze functie is gebaseerd op echte bestandstypes, controles van trefwoorden uit woordenboek en controles van reguliere expressies, zodat uw bedrijf kan worden beschermd tegen onopzettelijke of kwaadaardige gegevenslekken, terwijl wordt geholpen met naleving van voorschriften.

Wat is er nieuw in de nieuwste versie van GFI MailEssentials?

GFI MailEssentials 20, de bekroonde antispam- en e-mailbeveiligingsoplossing, wordt steeds beter met een aantal belangrijke vernieuwingen:

 • Multithreading van antispam voor een snellere verwerking van e-mail
  Het voordeel van een multithreaded programma is dat het sneller kan draaien op computersystemen die uitgerust zijn met meerdere CPU’s of CPU’s met meerdere kernen, of in een cluster van machines. Met deze multithreaded benadering ondersteunt GFI MailEssentials een aanzienlijk snellere verwerking van e-mail met een lager gebruik van hulpbronnen.
 • Verwerking van x64-bits backend-diensten en Action Services
  64-bits is vereist voor GFI MailEssentials om hoge e-mailvolumes efficiënter te kunnen verwerken. De diensten die het meest van deze vernieuwing zouden profiteren, zijn de backend-diensten, die zowel opslaglocaties voor quarantaine en rapportage als een dienst voor Action Services beheren.
 • Ondersteuning voor Active Directory (AD) op afstand
  GFI MailEssentials kan nu worden geïnstalleerd op andere machines dan AD-machines zoals IIS SMTP- of Edge-servers die gebruikmaken van Active Directory ook wanneer dit niet lokaal beschikbaar is.
 • Ondersteuning voor Information Store Scanning voor Exchange 2013 en later via Exchange Web Services
  Met deze functie kunnen gebruikers van Microsoft Exchange 2013 (en later) gebruikmaken van Information Store Scanning om e-mail te scannen op malware via Exchange Web Services (EWS).
 • Ondersteuning voor Exchange 2016, Windows 10 en Office 2016
  GFI streeft ernaar gelijke tred te houden met de nieuwste Microsoft-technologie en hiervoor ondersteuning te bieden. Daarom is deze release van GFI MailEssentials uitgerust met volledige ondersteuning voor Exchange 2016, Windows 10 en Office 2016.

De bovenstaande functies stellen GFI MailEssentials beter in staat om zijn werk te doen in grotere omgevingen en geven MSP’s betere mogelijkheden om grote e-mailvolumes te verwerken. Het product is niet alleen beter toegesneden op het volume van de verwerkte e-mailstroom maar ook op de diverse omgevingen waarin het wordt ingezet.
Download een testversie