GFI MailArchiver

Archiver – Archiveren voor betere productiviteit, goed beheer en naleving van voorschriften
Haal alles uit uw bedrijfsarchief met GFI Archiver

 

Archivering voor e-mail, bestanden en kalenders
GFI MailArchiver archiveert e-mails, bestanden en ingevoerde kalendergegevens. Met de File Archiving Assistant (FAA) kunt u bestanden delen tussen gebruikers en deze bestanden centraal en veilig opslaan zonder dat u afhankelijk bent van online opslaglocaties van derden.

Veilig mail archiveren in overeenstemming met regelgeving
Minimaliseer juridische risico’s. Archiveer e-mailberichten en bestanden in hun oorspronkelijke staat – centraal op een sabotagebestendige opslaglocatie – om te helpen met naleving van voorschriften, e-discovery en interne onderzoeken.

Identificeer knelpunten
Uw archief is een ongelooflijke bron van belangrijke bedrijfsgegevens. Identificeer juridische risico’s en beheer de productiviteit met behulp van rapporten die informatie halen uit de bedrijfskritische gegevens in uw archief.

Meer voordelen

 • Historie van e-mail en bestanden
  De e-mailhistorie van uw gebruikers en oude bestandsversies kunnen altijd snel worden teruggehaald via de GFI MailArchiver-interface.
 • Verlaag de risico’s
  Altijd gemoedsrust omdat met behulp van functionaliteit voor controle van e-mailberichten u er verzekerd van kunt zijn dat opgeslagen e-mailberichten authentiek zijn en dat er niet mee geknoeid is.
 • Bespaar geld
  Bespaar op opslagkosten door van een e-mail en bijbehorende bijlagen slechts één centrale kopie bij te houden. Minimaliseer de opslagbehoefte met e-mailcompressie.
 • Geavanceerde zoekfuncties
  Alle berichten, bijlagen en bestanden worden automatisch geïndexeerd voordat deze worden gearchiveerd, zodat u deze sneller kunt opzoeken en terughalen.

Download een testversie