GFI FaxMaker Online

FaxMaker Online – Met GFI FaxMaker Online kunt u eenvoudig, snel en gehost faxen
Met GFI FaxMaker Online kunnen gebruikers online faxen via internet rechtstreeks vanaf hun e-mailclient verzenden en ontvangen

Geen installatie vereist
GFI FaxMaker Online is een faxdienst op basis van het internet die geen installatie behoeft. Bevrijd uw bedrijf van telefoonlijnen, modems, faxkaarten en extra software. Verander de manier waarop u faxt door uw e-mail te gebruiken om faxen via internet te verzenden en te ontvangen.

Onmiddellijk investeringsrendement
Met GFI FaxMaker Online vermindert u in hoge mate de kosten die u gewoonlijk vooraf moet maken; aanschaf, installatie en configuratie van dure faxhardware of faxsoftware is niet nodig. U hoeft ook geen papier, toner of complexe telefoonsystemen te kopen. Tel daarbij op het lagere energieverbruik en de hogere productiviteit van werknemers. Uw besparingen worden dan echt aanzienlijk.

Ondersteunt meerdere platforms
Verzend en ontvang een fax vanuit elk e-mailsysteem of elke e-mailtoepassing, waaronder mobiele apparaten. Gebruik het printerstuurprogramma of maak een nieuw bericht aan via e-mail. Het maakt niet uit of u een Mac®-, Windows®- of Android™-apparaat of Linux gebruikt. Als u kunt e-mailen, dan kunt u faxen via internet.

Meer voordelen

 • Altijd en overal
  Als u verbinding kunt maken met het internet, dan kunt u aan het werk, waar u ook bent.
 • Flexibiliteit
  De mogelijkheden van e-mailen naar fax, faxen naar e-mail en afdrukken naar fax maken het mogelijk vanuit vrijwel elke toepassing te faxen.
 • Complete pakketten
  GFI biedt vier dienstenpakketten met identieke kenmerken die zijn gebaseerd op het aantal faxen dat uw bedrijf verzendt en ontvangt.
 • Schaalbaarheid
  GFI FaxMaker Online groeit met uw bedrijf mee – en wij brengen u niet meer in rekening voor extra gebruikers.

Proefversie