GFI Eventsmanager

EventsManager – Luister naar uw gegevens met GFI EventsManager
Beheer event logboekgegevens voor systeembetrouwbaarheid, systeem beveiliging, beschikbaarheid en naleving

 

Logboekanalyse voor SIEM
Goede beveiligingsstrategieën zijn onder meer realtime bewaking van gebeurtenislogboeken voor kritieke beveiligingsincidenten en periodieke analyse van beveiligingsrelevante logboeken. Zo kunt u verdachte activiteiten detecteren en snel actie ondernemen. Bewaak beveiligingsrelevante beleidsregels, mechanismen (bijv. verificatie, autorisatie etc.), activiteiten (bijv. activiteiten van gebruikers met uitgebreide bevoegdheden) en toepassingen (bijv. IDS, IPS, firewall etc.) in realtime.

Bewaking en beheer van de gehele IT-infrastructuur
Ongeplande uitval van systemen varieert van een kleine ergernis tot een grote catastrofe. Bewaak de beschikbaarheid, functionaliteit, prestaties en het gebruik van uw IT-activa. Ervaar complete IT en systeem beveiliging – van netwerkapparaten, werkstations en servers tot toepassingen, activiteiten, infrastructuurdiensten en netwerkprotocollen.

Consolidatie van logboekgegevens voor nalevingsdoeleinden
De meeste normen en voorschriften voor gegevensbeveiliging vereisen dat alle relevante logboekgegevens worden beheerd, verzameld, geconsolideerd en veilig opgeslagen, zodat bedrijven verantwoording kunnen afleggen voor de acties die zich in hun werkomgeving voordoen. GFI EventsManager biedt een drielaagse consolidatie van logboekgegevens, die via tweevoudige verificatie toegankelijk is, mogelijkheden voor forensisch onderzoek en rapportage over naleving.

Meer voordelen

 • Bouw aan vertrouwen
  Vergroot de beveiliging en netwerkbescherming door via analyse van geregistreerde gegevens veiligheidsincidenten te bewaken, te detecteren en te analyseren.
 • Verhoog de productiviteit
  Verlaag de kosten en vergroot de productiviteit van uw IT-afdeling door uw IT-beheer te automatiseren.
 • Vereenvoudig naleving van voorschriften
  Vereenvoudig naleving van SOX, PCI, DSS, HIPAA, FISMA en andere wetten.
 • Verminder uitval van uw systemen
  Met actieve bewaking van netwerken en servers en bewaking van eventlogs kunnen detectie, onderzoek en herstel van incidenten worden geautomatiseerd.

Download een testversie