GFI Endpoint Security

EndPoint Security – Bescherm uw netwerk tegen bedreigingen die afkomstig zijn van draagbare apparaten.
GFI EndPoint Security vermindert het risico op gegevensverlies en andere kwaadaardige activiteiten.

Voorkom het risico van gegevensverlies
Het gebruik van BYOD (Bring Your Own Device) en draagbare opslagmedia op de werkplek vergroot de kans dat uw bedrijf met gegevensverlies te maken krijgt aanzienlijk. Met de functies voor risicobeoordeling van GFI EndPoint Security worden activa geïdentificeerd die mogelijk een bron van gegevensverlies zijn. Alle functies zijn geïntegreerd in een dashboard dat relevante informatie, suggesties voor het verbeteren van de bescherming en snelkoppelingen naar algemene beveiligingstaken geeft.

Oefen controle uit op welke informatie eindpunten passeert
De gegevensherkenningsmodule biedt nog een laag voor eindpuntbescherming door elk relevant bestand te scannen en naar de meest gebruikelijke vormen van informatie te zoeken die snel beveiligingsproblemen kunnen opleveren (bijvoorbeeld SSN’s, PAN’s etc.). De module ondersteunt invoer in de vorm van reguliere expressies en woordenboekbestanden. Ook draagt deze bij aan de preventie van gegevensverlies en de naleving van voorschriften.

Regel eenvoudig de toegang tot draagbare opslagmedia
Verleen draagbare opslagmedia vanaf één locatie eenvoudig tijdelijk toegang tot netwerken of werkstations en blokkeer apparaten op basis van klasse, bestandsextensie, fysieke poort of apparaat-id.

Download een testversie